На 5 май, на голям екран у нас излиза новият

...
На 5 май, на голям екран у нас излиза новият
Коментари Харесай

Новият български трилър Сбогом, Джони“ в кината от 5 май

На 5 май, на огромен екран у нас излиза новият български трилър „ Сбогом, Джони “ на режисьора Костадин Буров. Филмът е основан на престъпния разказ по автентичен случай „ Сбогом, Джони “ на проф. Марин Дамянов.

Лентата споделя за Джони, който оказва помощ на Кранки да се избави от пандиза, само че по-късно го завладява за безконечни времена. Разбира се, във кино лентата е намесена и любовта, която Джони ненавижда. След като Кранки се влюбва в Ния, схваща, че с цел да се отърве от Джони, би трябвало или да почине, или да го убие.

Пред Радио София, режисьорът Костадин Буров разказа, че и преди е работил с проф. Марин Дамянов, който употребява престъпния род, с цел да разкрие разнообразни обществени феномени.

„ Той не е типичният престъпен създател, който се интересува единствено от това кой е килърът. Историята ме притегли с това, че тя е страховит микс от жанрове. Романът, а и филмът, следват съвсем компактно сюжета на романа “, добави Костадин Буров.

Той добави, че Джони е автентичен воин, който той познава.

„ Марин Дамянов и аз го посетихме у дома. Той доста се е трансформирал, доста е стар, само че все пак в него продължаваше да има една демонична нотка, която прозираше под черупката му “, сподели режисьорът на кино лентата.

В ролята на Кранки ще забележим актьорът Деян Георгиев. Георги Керменски влиза в ролята на Джони. В облика на Ния се превъплащава Християна Стоименова.

„ Сбогом, Джони “ е вторият пълнометражен игрален филм на Константин Буров след „ Отрова за мишки “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР