На 5 март ще представя пред ГЕРБ коалиционно споразумение. На

...
На 5 март ще представя пред ГЕРБ коалиционно споразумение. На
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако до 8 март не сме се разбрали с ПП-ДБ, отиваме на изборите

„ На 5 март ще показва пред ГЕРБ съдружно съглашение. На 6 март ще го дам на ПП-ДБ да го четат “, разяснява ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание.

„ Наблюдавам сътрудниците – те са в предизборна акция. Не ме интересува по какъв начин се споделя някоя партия. Ние сме „ Граждани за европейско развиване на България “. Европа работи с съдружни съглашение, а не със сварки. Ще бъдем невъзмутими и ще извървим целия път “, уточни той.

Фокусът се слага върху министерски кресла, съобщи още той

Борисов посочи, че до 8 март министър председателят Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел би трябвало да са подготвени с оценките на министрите.

„ Ако желаят да беседваме за съдружно съглашение, аз ще оставя договаряща група. Ако на 8 март сме се разбрали, вървим напред. Ако не – гласуваме оставката и отиваме на избори “, акцентира Бойко Борисов.

„ Премахването на университетските такси ще задържи младежите в България “, сподели още той

„ В съглашението ще бъде записано за Министерския съвет, за регулаторите, за правосъдна система. Регулаторите се разгръщат по отношение на решенията на Министерския съвет и общините. Министрите би трябвало да си свършат работата, кметовете да си свършат работата, тогава регулаторите работят най-лесно “, добави ръководителят на ГЕРБ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР