На 5 март Филипините, в нарушение на собственото си обещание,

...
На 5 март Филипините, в нарушение на собственото си обещание,
Коментари Харесай

Колко достоверни са твърденията на CNN за „мащабния конфликт“ между Китай и Филипините?

На 5 март Филипините, в нарушаване на личното си заричане, съзнателно изпратиха два кораба на бреговата защита и два снабдителни кораба, с цел да навлязат във водите на рифа Жън‘ай на китайските острови Нанша. Те доставиха материали на нелегално пребиваващия там боен транспортен съд. По това време филипински транспортен съд на бреговата защита преднамерено удари китайския, който е правил обикновено правоприлагане в региона. В екипа на актуалната интервенция на Филипините се включи и един публицист на CNN.

На втория ден след случая CNN пусна клип, в който се споделя, че самият публицист е очевидец на „ огромния спор “ сред Китай и Филипините. Ясно е, че това е добре планувано за оповестяване събитие. Репортажът също провокира полемики измежду филипинските медии, включително и медиите, известни с „ самостоятелното си следствие “ като Rappler и Vera Files. Все отново стана ясно, че тези така наречен „ самостоятелни “ медии се употребяват с финансовата поддръжка на фондации от Съединени американски щати и Централно разузнавателно управление на САЩ, което е в цялостно нарушаване на конституционната наредба на страната, забраняваща задграничния надзор или благосъстоятелност върху филипинските медии.

Историята неведнъж е доказвала следствията от това да действаш като „ авангард “ на тактиката на Съединени американски щати, което постоянно приключва с драматичен край за подалата се страна. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3968Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед2609Д-р Владимир Трифонов: Китайският модел за световно развиване -  опция за непоклатимост и стопански растежАлтернативен Поглед23956Активно българско присъединяване на представители от Политическа партия АБВ - част от " ЛЕВИЦАТА! ", на Младежкия фестивал в СочиАлтернативен Поглед7531Проф. Захари Захариев за книгата на Си Дзинпин " Управлението на Китай " и за " Двете сесии " на КНРАлтернативен Поглед14412Проф. Боян Дуранкев: Бъдещето на Европейския съюз и България в подтекста на въздействието на Азия и КитайАлтернативен Поглед162861Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126816Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94149Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед89649Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед83312Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозоната
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР