На 5-и септември (събота), между 9:00 и 17:00ч. в Младежки

...
На 5-и септември (събота), между 9:00 и 17:00ч. в Младежки
Коментари Харесай

В събота ще се проведе футболен турнир в памет на Тоско Бозаджийски

На 5-и септември (събота), сред 9:00 и 17:00ч. в Младежки център (Гребна база - Пловдив), ще се състои футболен шампионат в памет на Тоско Бозаджийски. Освен футболната конкуренция, в която ще вземат присъединяване 32 тима, има проведени редица съпътстващи мероприятия, най-интересните от които ще са в интервала 12:30-14:30ч.

За този часови интервал е планувано да се организира формалното удостояване на паметта на Тоско Бозаджийски, последвано от среща на най-малките бултраси с техните любимци от първия тим на. Своето наличие са удостоверили футболистите,,, и, които ще раздават подписи на особено направени картички.

Подготвени са и голям брой дарове и изненади за " жълто-черните " дечица, в това число и две безвъзмездни прожекции на кино лентата " 100 години Ботев Пловдив ". Ще има и демонстрации на военен клуб Бултрас, надпревари по канадска битка и дърпане на въже, а в 16:30ч. ще бъде награждаването на първите три тима във футболния шампионат.

За тях също са подсигурени страхотни награди - всеки играч от най-хубавите три отбора ще получи формалната тениска на Ботев с подписи от всички сегашни футболисти. Шампионите ще получат ваучер за почитател магазина на обща стойност 600лв, вторият отбор - ваучер на стойност 300лв, а третият - на стойност 180лв.

Освен това безусловно всички тимове ще получат специфичен плакет в памет на Тоско, а за състезателите са готови и спомагателни дарове.
efbet Лига 4 кръг, събота 29 август  Арда (Кърджали) 3:2краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР