На 5 и 6 юни генералният секретар на ЦК на

...
На 5 и 6 юни генералният секретар на ЦК на
Коментари Харесай

Си Дзинпин е на работно посещение във Вътрешна Монголия

На 5 и 6 юни генералният секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин посети езерото Улянсухай, което се намира в китайския самостоятелен регион Вътрешна Монголия. Там той инспектира локалните старания за интегрирано запазване на околната среда и систематичното възстановяване на екологичната среда към езерото. Ако погледнем обратно към 90-те години на предишния век, водата в езерото бе нечиста, само че през последните години с ефикасните ограничения на локалните управляващи и популацията качеството на водата на езерото се усъвършенства доста, възстановявайки флората и фауната на местността.

Си Дзинпин посети също по този начин и модерната земеделска зона по брега на езерото и инспектира високите стандарти за създаване и поддръжка на зоната.

Освен това на 6 юни Си Дзинпин посети държавната горска плантация „ Синхуа “ в окръг Байеннаоър и Центъра за наблюдаване и запазване на водите в зоната за напояване в Хътао на река Хуанхъ.

След обиколката във Вътрешна Монголия, на работно съвещание Си Дзинпин посочи, че би трябвало да не престават напъните за преодоляването на пясъчните стихии, което несъмнено ще донесе нов по-добър живот за региона.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР