На 5 и 6 юли генералният секретар на ЦК на

...
На 5 и 6 юли генералният секретар на ЦК на
Коментари Харесай

Китайският лидер инспектира провинция Дзянсу

На 5 и 6 юли генералният секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин направи ревизия в град Суджоу, провинция Дзянсу. Той посети Индустриалния парк на Суджоу, софтуерната компания „ Суджоу Хуасинюанчуан ", както и историческия и културен регион Пиндзян. Там китайският водач се срещна с построяването и развиването на високотехнологичния парк, софтуерните нововъведения на компанията и опазването на историческите и културни забележителности.

На 5 юли следобяд Си Дзинпин посети  Индустриалния парк на Суджоу, който в продължение на седем поредни години е преди всичко измежду националните зони за икономическо развиване, и поставя старания да бъде на международно равнище.

На 6 юли китайският водач бе на посещаване в историческия и културен регион Пиндзян, който е с над 2500-годишна история. Цялостното му оформление е запазило предходната форма на южен воден град. Той е най-типичният и приключен регион измежду предпазените исторически и културни обекти на Суджоу.



Вчера следобяд генералният секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин посети лабораторията „ Дзъдзишан “ и компанията „ NARI Group “ в град Нанкин, провинция Дзянсу. Там той бе осведомен по какъв начин се извършват огромните научни и софтуерни задания, по какъв начин върви развиването на напредналите индустриални клъстери. Основана през 2018 година, лабораторията е съществена платформа за научни и софтуерни нововъведения, насърчавана взаимно от провинция Дзянсу и град Нанкин. Тя е постигнала серия от водещи международни резултати в региона на бъдещата B5G/6G информационна мрежова сигурност. „ NARI Group “ е основана през 1973 година от Нанкинския институт по автоматизация към Министерство на енергетиката. Това е водеща компания в региона на енергетиката, мощността и индустриалния надзор в Китай.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР