На 5 и 6 октомври Луната преминава през огнения знак

...
На 5 и 6 октомври Луната преминава през огнения знак
Коментари Харесай

Пълнолунието в Овен днес: енергията и емоциите ни са в своя максимум

На 5 и 6 октомври Луната минава през огнения знак Овен – знак, ръководен от планетата Марс. Тези два дни се обрисуват по-динамични.

Ще сме доста по-активни, смели и инициативни. Ще сме склонни към импулсивност и припряност. Дните са удобни за дейности с бързи резултати и обмисляне на задания в кратковременен проект. Емоциите ще са наситено „ горещи “, а в някои случаи може да се стигне и до експанзия.
 Спаси възглавницата и кожата си с Мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA Edna предлага Спаси възглавницата и кожата си с Мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA
На 5 октомври в 21:40 часа е Пълнолуние в знака Овен – силата и страстите ни са в своя най-много. В персонален проект както на самия ден, по този начин и през идната седмица, дните се обрисуват по-динамични, само че и сполучливи за родените най-вече през втората декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.
 Луна Thinkstock
А по-напрегнати в прочувствено отношение и по-трудни ще са за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Слънцето, Луната и Меркурий са в неподходящ аспект с Плутон в Козирог, а тези аспекти могат да покачат съществено градуса на напрежението в всекидневието ви.

В международен проект напрежението също ще бъде съществено повишено. Плутон на върха на таоквадратурата основава заплаха както за по-тежки произшествия, прояви на принуждение и всеобщи вълнения в горещи точки по света, по този начин и за естествени катаклизми като земни земетресения и изригване на вулкани, за нуклеарни „ опити “ в горещите точки по света и за атентати.

По-уязвими страни на 5 и 6 октомври са Белгия, Дания, България, Венецуела, Гърция, Турция, Испания, Италия, Либия, Съединени американски щати, Филипините, Франция, Чили, Бразилия и така нататък

На 5 октомври има още две доста забавни звездни разположения – Венера е в прецизен съвпад с Марс в Дева и Юпитер във Везни е в съпротива с Уран в Овен. Сам по себе си съвпадът сред Венера и Марс покачва мощно пристрастеността и сексуалността при някои от Девите. И евентуално при някои от младите Деви е по този начин, само че въпреки всичко това зависи от разположението и аспектите на планетите в персоналния хороскоп на всеки човек.

Не бива да се пропуща и значимата детайлност, че съвпадът Венера / Марс в Дева е в неподходящ аспект със Сатурн в Стрелец и това може да има и противоположен резултат при някои всред родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Бъдете по-внимателни в партньорските връзки и с финансите, тъй като може да зародят и съществени финансови усложнения или загуби, както и земетресения в интимните връзки при обвързани или фамилни хора. Може да има даже замесване в любовен триъгълник, което да сложи на тестване нестабилните връзки.

Кой е продуктът на седмицата , който ние, редакторите на Edna, избрахме за вас, вижте ТУК <<<
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР