На 5 февруари Бъкингамският дворец обяви, че Негово Величество е

...
На 5 февруари Бъкингамският дворец обяви, че Негово Величество е
Коментари Харесай

Крал Чарлз III с първи думи на фона на битката си с рака

На 5 февруари Бъкингамският замък разгласи, че Негово Величество е бил диагностициран с рак. Сега крал Чарлз III приказва за първи път откакто заболяването му стана обществено притежание и благодари от сърце на всички за тяхната поддръжка.

В събота Бъкингамският замък показа изказване от името на Негово Величество, в което се споделя, че " такива положителни мисли са най-голямата разтуха и поощрение ". 

„ Както всички, които са били наранени от рак, знаят, сходни положителни мисли са най-голямата разтуха и поощрение “, стартира изказването си Чарлз.

„ Също толкоз окуражаващо е да чуя по какъв начин шерването на личната ми диагноза е помогнало за поощряване на публичното схващане и е хвърлило светлина върху работата на всички тези организации, които поддържат пациенти с рак и техните фамилии в Обединеното кралство и по света. “

Той прибавя: „ Моето доживотно удивление от тяхната неуморна грижа и отдаденост е още по-голямо вследствие на моя персонален опит. “

Изявлението идва единствено няколко дни, откакто кралица Камила приказва за положението на брачна половинка си при първата си кралска изява, откакто диагнозата рак на брачна половинка ѝ беше оповестена този месец.

 Чарлз и Камила Getty

Камила показа в четвъртък на благотворителен концерт в катедралата в Солсбъри, че Чарлз се оправя „ извънредно добре при тези условия “. Тя добави, че той е „ доста разчувстван от всички писма и известия, които обществеността изпраща отвред “. 

В момента кралят с ее отдръпнал от обществения живот, като стана ясно, че ракът му е открит в ранна фаза.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР