На 5 декември в Турция се състоя гала-премиерата на първата

...
На 5 декември в Турция се състоя гала-премиерата на първата
Коментари Харесай

Чаатай Улусой: Може да ме вкарат в затвора

На 5 декември в Турция се състоя гала-премиерата на първата серия от новата телевизионна поредност „Защитникът“, където една от основните функции се играе от Чаатай Улусой. В обществените мрежи филмовият откъс беше гледан от милиони.

По мотив на следващата си роля Чаатай Улусой даде изявление за турския вестник „Hürriyet“, част от което ви предлагаме.

– От изгода ли ти е това, че си извънредно прелъстителен мъж?
– Благодаря за комплимента. Никога не съм имал щета, че наподобявам добре. Дори се възползвах от това при започване на кариерата си. Знаете, че тя потегли, откакто участвах и завоювах състезанието за красота“ Best Model“.

– Натоварен ли е снимачния график на „Защитникът“?
– При първите 10 епизода работихме с трима разнообразни режисьори. Те са извънредно положителни, учили са постановка на разнообразни места по света. Работихме най-вече по 10 часа дневно, а по-късно се прибирахме по домовете си. Не бях привикнал с сходен лек режим на работа. Обикновено при снимането на турски телевизионни сериали има някои неща, които напряко могат да унищожат артиста. Дните и нощите се сливат. Рекордът ми да съм на снимачната площадка е бил 38 часа. Това е нечовешко.

– Сега гледате ли „Защитникът“?
– Не обичам да се виждам, защото не мога да съм справедлив. Сега имам повече опит като артист, само че постоянно оставям оценката на феновете.

– На 28 години си, а към този момент живееш и в Истанбул, и в Лос Анджелис. Къде се чувстваш по-добре?
– И на двете места. Хората мислят, че Лос Анджелис е град, обвързван с непрекъснати празненства. Не обичам шеметни сбирки. Много са малко местата, на които вървя и доста малко хората, с които се срещам там. Имам 3-5 другари, които са влизали в къщата ми. В Съединени американски щати влагам в себе си. Карам актьорски курсове в Лос Анджелис. Усъвършенствам британския си и верния акцент.

– Кога те поканиха да се снимаш в киното!
– След като участвах и завоювах състезанието за най-хубав модел. Директно ме попитаха: „Ще играете ли в нашия сериал?“ …

– Не сподели ли: „Аз не съм артист, по какъв начин ще играя във вашия сериал?“?
– Казах им: „Е, ще опитам“, а на себе си: „Щом желаят нещо сходно от теб, тогава ще направиш всичко, което е по силите ти!“

– В новата поредност имаш гореща секс сцена с Айча Айшин Туран, която несъмнено ще провокира доста звук.
– Да, тази сцена ще провокира звук, само че трябваше да я има. В действителния живот сексът може да се случи сред двама млади когато и да е на деня или през нощта. Опитахме се да отразим това. Това не е толкоз пресилена сцена.

– Беше ли ти мъчно да участваш в тази секс сцената?
– Не, просто си свършихме работата.

– Приятелката ти не те ли ревнува?
– В последна сметка това е моята работа. Трябва да почитаме взаимно нашата работа и това, което се желае от нас. Никога не съм имал проблеми по тази тематика. Да забележим какво ще каже по този въпрос ориста …

– Сигурно си налагаш избран хранителен режим?
– Да, когато това го изисква моят воин. Сега съм 82-83 кг и хапвам по специфичната диетична стратегия. Вечерта след 19:00 ч. не похапвам нищо Но се случва да наруша диетата си от време на време.

– Изглеждаш много сериозен за твоята възраст.
– От детството постоянно съм имал другари, по-възрастни от мен. Дори и гаджетата ми са били по-големи от мен. Може би по тази причина съм по-зрял.

– Каква е била най-голямата възрастова разлика сред теб и някое от гаджетата ти?
– Имах връзка с жена, по-голяма от мен с 12-13 години.

– Казвал си, че би се оженил и за дъщерята на портиера, в случай че я обичаш? Колко си откровен?
– Сто %! Аз съм толкоз откровен, колкото и преди. Отговорът ми към момента е годен.

– Изпита нещо неприятно … Беше изправен пред съда за използването и продажбата на опиати. Съдът те осъди на 4 години и 2 месеца затвор. Ако Върховният съд удостовери това решение, ще бъдеш лишен от независимост. Какво мислиш за това?
– Мисля, че не съм задължен да изяснявам нищо и пред никой, с изключение на на родителите и околните ми.

– Прав си … Не си длъжен да отговаряш, просто запитвам … Мислиш ли, че присъдата е строга поради това, че си прочут?
– Ако не бях прочут, никой нямаше да знае за това. Във всеки случай за мен най-важното е психологичното положение на моето семейство.

– Много ли са смутени родителите ти?
– Разбира се. Мама е доста смутена, тя е доста прочувствена. Баща ми е доста по-силен. Но сега няма проблеми. Съдебното дело продължава. Това е животът – което би трябвало да се случи, ще се случи! Важното е, когато се случи нещо неприятно, да извлечем поука от него. Ако би трябвало да се изправя пред една неприятна за мен присъда, ще се оправя, няма проблем. Иначе се потвърди, че не съм разпространявал опиати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР