На 5 декември в 06.40 ч. в РУ Чепеларе е

...
На 5 декември в 06.40 ч. в РУ Чепеларе е
Коментари Харесай

Пловдивчанин открадна същество, тежащо 350 кг, но допусна фатална грешка

На 5 декември в 06.40 ч. в районно управление (на МВР) Чепеларе е постъпил сигнал, че сред 23.00 ч. предния ден до 06.30 ч. на идващия от стопанска постройка, намираща се в с.Хвойна, благосъстоятелност на 61-годишен мъж, е осъществена кражба на теле с тегло към 350 кг. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. 

На същата дата в районно управление (на МВР) Чепеларе е получена тъжба от 47-годишна жена от с. Хвойна, общ. Чепеларе, за това, че за времето от 11:00 часа на 04.12.2018г. до 09:30 часа на 05.12.2018 година незнайно лице е проникнало в незаключена ракиджийница, намираща се в селото и благосъстоятелност на ПК " Обединение " с. Хвойна и е откраднал 150-литров котел за изваряне на ракия, шапките на два казана, един охладител и две лули. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при районно управление (на МВР) Чепеларе. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.  

Незабавно след приемане на сигналите за осъществените закононарушения са предприети  оперативно-издирвателни мероприятия за определяне на причинителя. В хода на работата излиза наяве, че 59-годишиният Н.Б. от Пловдив взел откраднатото теле с автомобила, с който се придвижвал, само че 150-литровия котел за преваряване на ракия оставил прикрит в гората. Няколко дни по-късно пловдивчанинът се връща да вземе и казана, когато е открит и арестуван от криминалисти от РУ-Чепеларе. Мъжът е арестуван за период от 24 часа. Работата по случая продължава.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР