На 5 декември се навършиха 120 години от рождението на

...
На 5 декември се навършиха 120 години от рождението на
Коментари Харесай

Слава Севрюкова: България ще бъде разграбена и съсипана! 



На 5 декември се навършиха 120 години от рождението на феномена Слава Севрювкова. Приживе тя добива международна популярност, тъй като, като се изключи че прави извънредно точни пророчества, оказва помощ за значими научни открития, описвайки градежа на атома години преди учените.

До момента съвсем няма нейно предсказване, което да не се е сбъднало. Според нейния помощник, доближен и летописец доцент Иво Лозенски тя виждала, че България ще бъде разграбена и унищожена. Малко преди кончината си през зимата на 1991 година Севрюкова въздъхнала: „ Не е задоволително да се стъпи на прав път. Трудно е праволинейно да се върви по него. Нямаме, нямаме политици… “. Тя ясно виждала, че народът ни ще се лута близо 40 години като юдеите, водени от Моисей из пустинята.
Другият неин летописец Христо Нанев също е съхранил доста от нейните пророчества. Веднъж след демократичните промени Слава с пръстите на двете си ръце посочила: „ Два пъти по ей толкоз държавни управления ще се сменят, до момента в който се яви човек, който да не мисли само и единствено за личния джоб... “. Виденията на Севрюкова нормално съдържали огромна доза символизъм. Нейни тълкуватели разясняват, че евентуално прорицателката е говорила за двадесетото държавно управление от началото на демократичния преход. Ако това е по този начин, то моментът, от който ще се обърне обществено-политическият тренд, към този момент е настъпил. Но в случай че броенето се прави от годината на задаване на въпроса, то евентуално ще мине още малко време. Твърди се още, че прорицателката е говорила и за жена властник, която щяла да изведе България на по-светъл и заслужен път. За по-далечното бъдеще тя виждала настъпването на ера на мир и нематериалност. Изтокът обаче щял да вземе превес над Запада.

Китай щял да стане новата люлка на християнството. Човекът щял да еволюира и да живее до 120 години, че и повече. Според виденията на Севрюкова след единствено към стотина години колите ще летят. Бременността ще стане по-различна, защото с времето пъпната шнур, свързваща майката с плода, ще изчезне, твърдяла пророчицата.
Слава Севрюкова е родена през 1902 година в Нова Загора. Още на 8-годишна възраст тя усетила, че има особена мощ. На млади години обаче дълго време не смеела да признае на околните си, че виждала бъдещето и невидимите светове. На 16 години се омъжила за белогвардейския бежанец Степан Севрюков.

По-късно Слава се заселва в столицата в софийския квартал „ Овча купел “. До последно живее в схлупена къщичка със стаичка, кухня и предверие. Мълвата за нейните качества обаче бързо се разнася. Основателят на бялото приятелство – учителят Петър Дънов, персонално пристигнал да ѝ се поклони, а по-късно двамата постоянно беседвали и обменяли духовна информация за бъдещето на България и света. След 9 септември 1944 година за даровитата жена настанали тежки времена. От нея било желано да доносничи или да споделя на избрани хора неща, които не са истини. Тя обаче отказала. Твърди се, че от гонения я избавила Соня Бакиш – дамата на тогавашния министър-председател Станко Тодоров. Гадателката, за която Ванга споделя, че е била по-силна от нея, умира на 10 април 1991 година

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР