На 5 декември 2023 г. Су-24М на руската военноморска авиация

...
На 5 декември 2023 г. Су-24М на руската военноморска авиация
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Украйна свалила руски Су-24 край Змийския остров

На 5 декември 2023 година Су-24М на съветската военноморска авиация доста евентуално е бил свален от украинска ракета земя-въздух над Северозападно Черно море наоколо до украинския Змийски остров , оповестява разузнаването на английското министерство на защитата в всекидневен отчет, резюмето от който бе оповестено извънредно късно в обществената медия X.

От лятото на 2023 година Русия продължава да организира високорискови, ударни задачи със самолети с екипаж против острова . Те евентуално имат основно единствено алегорични претекстове, тъй като островът се е трансформирал в знак на украинската опозиция и Русия желае да показва, че може да проектира мощ в Черно море.

Екипажът от двама души евентуално е бил загубен: местоположението и метеорологичните условия биха създали извънредно предизвикателство една съветска задача за търсене и избавяне. И двете страни постоянно губят бойни самолети . Като цяло противовъздушната защита продължава да лимитира доста успеваемостта на тактическите въздушни интервенции.
 500 дни война, видео от Змийския остров и молебен с Патриарх Вартоломей Обновена
500 дни война, видео от Змийския остров и молебен с Патриарх Вартоломей

Украинските военни означават и рождения ден на своя главнокомандващ Валерий Залужни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР