На 5 август австралийският премиер Антъни Албанийз обяви, че нивото

...
На 5 август австралийският премиер Антъни Албанийз обяви, че нивото
Коментари Харесай

Австралия повиши нивото на опасност от терористична заплаха

На 5 август австралийският министър председател Антъни Албанийз разгласи, че равнището на заплаха от терористична опасност в страната е нараснало от „ евентуално “ на „ доста евентуално “.

На конференция в Канбера същия ден Албанийз заяви, че Съветът за национална сигурност е взел решение да увеличи равнището на опасност, откакто е бил осведомен от Австралийската разследваща работа за сигурност (ASIS). Премиерът уточни също по този начин, че „ евентуално “ не значи неизбежно, нито пък че разследващите данни сочат непосредствена опасност или заплаха, само че че „ ние сме длъжни да бъдем бдителни “.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30615Кольо Колев: Очаквам да има две ДПС-та, само че е допустимо да няма нито едно Движение за права и свободи на изборитеАлтернативен Поглед16426Кольо Колев: Правителство или нови избори!?Алтернативен Поглед29775Доц. Георги Димов: Защо България умира, откакто е в два съюза, които към момента се назовават " клубове на богатите "?Алтернативен Поглед18821Доц. Георги Димов: Ролята на българите за разцвета на Византия през 11-12 векАлтернативен Поглед9229Борислав Гуцанов за процесите вляво: Трябва да се учим от историята и да не повтаряме грешките!Алтернативен Поглед104044Проф. Дарина Григорова: В Украйна се сътвориха две народи, които са антагонисти като историческа памет, полезности и отношение към РусияАлтернативен Поглед90976Проф. Николай Витанов: Целта на руснаците е да унищожат живата мощ на Украйна, тъй като слабата им точка е там pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР