На 5 април се навършват тридесет години от шокиращата смърт

...
На 5 април се навършват тридесет години от шокиращата смърт
Коментари Харесай

Смразяващи тайни за смъртта на Кърт Кобейн - след като ФБР отвори досиета 29 години след самоубийството му

На 5 април се навършват тридесет години от шокиращата гибел на Кърт Кобейн - който посегна на живота си на 27-годишна възраст.

В момента на гибелта си фронтменът на Nirvana изглеждаше, че държеше света в краката си - откакто неотдавна се ожени за певицата Кортни Лав, в този момент на 59 години, татко на осеммесечна щерка Франсис и с две ранглисти -успява в студийни албуми на разположение. Но на 5 април 1994 година артистът принудително постави завършек на личния си живот, оставяйки музикалните почитатели с разрушено сърце, а брачната половинка му опечалена.

През трите десетилетия след гибелта на Кърт, музикалните почитатели не престават да бъдат заинтригувани от детайлностите за неговото самоубийство - с доста теории и конспирации, които се образуват във връзка със гибелта му. Миналата година почитателите на Nirvana още веднъж бяха изумени от събитията на гибелта на Кърт, защото американската разследваща организация, Федералното бюро за следствие, удостовери, че има досие за гибелта на звездата.

С третата г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР