На 49-ото Народно събрание е отредена съдбовна роля. Не само

...
На 49-ото Народно събрание е отредена съдбовна роля. Не само
Коментари Харесай

Президентът към депутатите: Отредена ви е съдбовна роля

На 49-ото Народно заседание е отредена съдбовна роля. Не единствено за излаз от политическата рецесия, само че и за отстояване на европейската вероятност на страната и бъдещето ни като демократична страна. Да поддържа европейския курс, като одобри законите по Плана за възобновяване и резистентност, които ще ускорят промените в страната. Така президентът Румен Радев се обърна в речта си към новите народни представители.

Той добави, че е свикал Народното събрание в буйната седмица с упованията на българския народ за ново начало. „ С вярата за примирение, разговор и разсъдък . С оглед неотложните задания, превъзмогване на законодателните проблеми “, даде повеля президентът.
По думите му провокациите пред депутатите са огромни, а приемането на бюджета е първостепенна задача. „ Предстои решение на комплицирано уравнение, което да подсигурява приходите на жителите, в изискванията на рецесия. Силно се надявам бюджетът да бъде импортиран от постоянно държавно управление, само че в случай че това не стане, служебното държавно управление ще внесе . Крайната дума ще бъде ваша, изключително за недостига “, добави Радев.

„ Очаквам Народно събрание да потвърди, че правосъдната промяна не е и е осъзната действителна цел за развиването ни като заслужено общество, а не нереална тематика... От вашите решения зависи просперитета на нацията, няма да го реализираме с л озунги и заклинания, ще стане със загърбване на егото и амбициозни национални цели “, настоя президентът. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР