На 47 години Леонардо ди Каприо продължава твърдо да държи

...
На 47 години Леонардо ди Каприо продължава твърдо да държи
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо - Маниак за млада мръвка

На 47 години Леонардо ди Каприо продължава твърдо да държи гаджетата му да са топ модели и постоянно под 25 години. Като наближат тази възраст, той просто ги зарязва. От десетилетия не е имал обществено известна връзка с жена над 25 години. Наскоро се раздели с приятелката си Камила Мороне, евентуално тъкмо затова, което вбеси феминистките. А в това време се разбра, че скрито е финансирал фриволни правосъдни каузи в името на крайния климатичен активизъм, заяви " Труд бг ".

От години Леонардо ди Каприо е екологичен екстремист на думи, само че на каузи постоянно обикаля с частни самолети и големи яхти, някои от тях владеене на арабски петролни магнати. За месец суперзвездата несъмнено изразходва повече сила и запаси от цели селища. Въглеродният отпечатък на артиста е меко казано огромен, само че това не му пречи лицемерно и отблъскващо да поучава елементарните хора да трансформират живота си и да се лишават в името на климатичната химера, до момента в който се снима с Грета Тунберг. Той направи и документалката " 13-ят час ", в която сходно на Ал Гор с " Неудобната истина ", пръсна в пространството купища несбъднали се апокалиптични прогнози и стряскащи закани. Лео е един от водещите холивудски пропагандисти по тематиката с " световното стопляне ", преименувано на " климатични промени ", преименувани на " климатична злополука " в корпоративните медии.

Разкритието, че скрито е финансирал правосъдни каузи, чиято цел е тормоз над хора и организации с сериозно отношение към апокалиптичните послания, показва демагогията, само че и фанатизма на холивудските деятели. Това е същинският скандал към Леонардо ди Каприо, а не навикът му да зарязва гаджетата си като наближат 25-годишна възраст.

Но отвън персоналния живот и политическият активизъм, Лео е един от най-хубавите американски артисти на нашето време. Продукт на артистично семейство с италиански и немски корени от Ел Ей, той стартира да се снима в реклами и второкласни филми от дете. Като младеж пробива в елитни филми като " Защо тъгува Гилбърт Грейп ", а в средата на 90-те покорява милиони женски сърца с " Ромео и Жулиета " и " Титаник ". Ди Каприо желае да избяга от облика на сантиментален ухажор и стартира да се снима в по-мрачни психически филми като " Плажът " на Дани Бойл. През новия век започва плодотворно партньорство с Мартин Скорсезе и дружно вършат " Бандите на Ню Йорк ", " Злокобен остров ", " Авиаторът ", " От другата страна " и " Вълкът от Уолстрийт ".

Днес Скорсезе и Ди Каприо са две от в действителност последните международни имена в промишлеността, които вършат скъпи филми за огромен екран и пораснала публика, отвън корпоративната машина за бързо забавление и редовно наличие, символизирана от компании като " Марвел ".

Догодина ще излезе шестият им общ игрален филм - " Killers of the Flower Moon " по сюжет на Ерик Рот, който приспособява true-crime бестселъра на Дейвид Гран " Убийците от Оклахома и раждането на ФБР " ( " Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI " ). Междувременно това лято Скорсезе и Ди Каприо купиха правата за най-новата книга на Гран " The Wager: a Tale of Shipwreck, Mutiny, & Murder " и тази идна екранизация евентуално ще бъде тяхната седма среща за основаването на огромен, пълнометражен филм.

Леонардо ди Каприо работи и с други огромни режисьори. Със Стивън Спилбърг в " Хвани ме в случай че можеш ", с Куентин Тарантино в " Джанго без окови " и " Имало едно време в Холивуд ", с Кристофър Нолан в " Генезис ", с Алехандро Гонзасел Иняриту в " Завръщането ". За последния филм най-сетне взе и " Оскар " след години на функции, считани за изцяло заслужаващи статуетката на Академията.

Леонардо ди Каприо е описван като една от последните същински кино звезди. Той не взе участие в сериали, не се занимава с комиксови поредици и супергерои, стреми се всеки негов филм да е по едно и също време събитие за рецензията и публиката. И съвсем постоянно съумява.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР