На 40-тото юбилейно издание на форума Созопол промотира културно-историческото си

...
На 40-тото юбилейно издание на форума Созопол промотира културно-историческото си
Коментари Харесай

Община Созопол е част от международното туристическо изложение Ваканция & СПА Експо 2024

На 40-тото юбилейно издание на форума Созопол промотира културно-историческото си завещание, естествените забележителности и събитийния календар, в това число музеи, археологически разкопки и " Антеа Арт " - новият културен план, който ще се осъществя през месец септември. На фокус са и обичайни рибни деликатеси и десерти, които всеки клиент има опция да дегустира.



Изложението бе намерено от Министъра на туризма Зарица Динкова, която подчертава на прелестните условия, които оферират Черноморските курорти и акцентира, че осъществените туристически нощувки у нас за минала 2023 година са с 12% повече по отношение на 2022 година 70% нарастване се следи на ранните записвания от Англия за идния летен сезон, а растеж от 20% се отбелязва измежду интереса на немските туристи. Значителен скок бележат и запитванията от Испания и Италия.



В юбилейното издание на Ваканция & СПА Експо 2024 присъединяване взимат над 200 изложители от Европа, Африка и Азия, а страна-партньор е Република Мадагаскар. Част от формалното разкриване бе и Министърът на туризма на " Острова на съкровищата " Джоел Рандриамандранто, който показа за девствената природа там, 126-те парка на неговата територия и опциите за вложения.

Изложението Ваканция & СПА Експо трансформира столицата ни в пресечна точка на Балканите и Източна Европа за туризма, и обезпечава опция за среща с представители на другите сегменти в бранша.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР