На 4 юни информационният сайт Axios публикува коментар, в който

...
На 4 юни информационният сайт Axios публикува коментар, в който
Коментари Харесай

Axios: Американското правителство и Държавният департамент създават най-големите пречки пред икономическия обмен между Китай и САЩ

На 4 юни осведомителният уебсайт Axios разгласява коментар, в който се показва, че американското държавно управление и Държавния департамент основават най-големите спънки пред икономическия и търговски продан сред Китай и Съединени американски щати.

Според създателя, американският бизнес е на мнение, че Китай е най-важният пазар, само че в сегашната политическа среда и демократи и републиканци основават прекомерно доста ограничавания за вложения в азиатската страна. След неотдавнашното си посещаване в Китай основният изпълнителен шеф на „ Тесла “ Илон Мъск сподели, че Китай и Съединени американски щати са като „ сиамски близнаци “ с неотделими ползи. Въпреки това Вашингтон е подел курс да принуди целия Запад да ограничи „ китайското въздействие “ и работи за икономическо „ делене “ с втората стопанска система, без значение, че това нарушава съществено ползите на американските предприятия.

В коментара се цитира Джейми Даймън, основен изпълнителен шеф на J. P. Morgan Chase, че „ никоя страна не е по-важна от Китай като приказваме за международния напредък и бъдещия разцвет “.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР