На 4 юли актьорът Чарли Шийн имаше повод да се

...
На 4 юли актьорът Чарли Шийн имаше повод да се
Коментари Харесай

Чарли Шийн празнува 1 година от отказването на цигарите

На 4 юли артистът Чарли Шийн имаше мотив да се гордее със себе си и своята воля. 54-годишната звезда от сериала „ Двама мъже и половина “ означи цяла година от отказването на цигарите.

„ Скъпи мои бели дробове, на днешния ден преди 1 година отхвърлих цигарите “ , написа той в Туитър.

„ Ако можех да се върна обратно във времето и в никакъв случай да не стартирам, щях да го направя. Ако се чудите дали да ги откажете, доверете ми се, колкото по-рано, толкоз по-добре!



Това не е единственият мотив за горделивост за Чарли Шийн. През 2018 година артистът чества 1 година без алкохол. „ Това се случи през вчерашния ден! Страхотен миг в моя нов живот “, написа тогава той в Туитър, а постът беше съпроводен със фотография на медальон за трезвеност, който се дава за заслуги във възстановителните стратегии „ Анонимни алкохолици “.
Чарли Шийн стои настрани от алкохола и опиатите към този момент година и половина
През януари 2019 година Шийн декларира пред списание „ Пийпъл “, че се гордее с всичко, което е постигнал.

„ Опитвам се да не мисля прекомерно задълбочено, само че съм разчувствуван, че направих някои промени, които ми разрешиха да направя готини неща професионално. Гордея се, че най-сетне съм пореден и благонадежден. “
Лола – дъщерята на Денис Ричардс и Чарли Шийн навърши 15 и е одрала кожата на майка си Актрисата и някогашен модел Денис Ричард не съумя да скрие какъв брой горда се усеща като майка Вижте още по тематиката на уеб страницата Ladyzoen.bg: Чарли Шийн чества 1 година без цигари: Доверете ми се, колкото по-рано, толкоз по-добре На 4 юли артистът Чарли Шийн имаше мотив да се гордее със себе си и своята воля
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР