На 4 септември Радостин Василев трябва да се яви като

...
На 4 септември Радостин Василев трябва да се яви като
Коментари Харесай

Руди Гела се жени за своя бивша подчинена в Министерството на спорта

На 4 септември Радостин Василев би трябвало да се яви като обвинен в Софийски градски съд. На 24 септември Руди Гела ще се ожени на гала в хотел “Маринела ”.  Избраница му е хубавицата Мирела Желязкова, някогашна негова подчинена, до момента в който беше министър на спорта в кабинета “Петков ”, оповестява 5Gмедия.

Радостин Василев беше женен за полицайката Нина Петкова, с която са били дружно в продължение на  15 години, имат наследник на 11 години.

През 2021 година заместник-началничката на Трето РПУ-София, изостави спортния юрист, и заживя с някогашния шеф на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев, на който роди наследник. От март 2022 година Радостин Василев и Нина Петкова публично са разведени.

В медиите в последно време се показваха изявления и фотоси за спорадични връзки на Руди Гела с врачанската психоложка Ралица Младенова, с “Мис Силикон ” Жасмина Стоичкова, с плевенската манекенка Тинка Игнинска.

На 2 септември 2022 година топ-журналистката Соня Колтуклиева прави разобличаване в ПИК: “12 май 2022 година, ослепително тържество в хотел “Маринела ” отбелязва тържествено 65-годишнината от организирането на първия тираж с играта „ Спорт тото 1 “.

Млада и ефектна дама, с впечатляваща дълга алена рокля, посреща гостите: министрите Радостин Василев, Атанас Атанасов, Драгомир Заков, Христо Проданов, Иван Иванов, най-специален измежду тях е Бойко Рашков.

Няколко месеца по-рано, атрактивната русокоска е забелязана в скъпия нощен клуб “MegaMeGami ”, в компанията на Радостин Василев, министър на младежта и спорта, и Александър Тодоров, изпълнителен шеф на Българския състезателен тотализатор.

Настроението е на макс, подгрявано от подлудяващите ритми на Ку-ку бенд.

На 2 март 2022 година хубавицата е назначена от Александър Тодоров в “Българския състезателен тотализатор ”, като експерт по маркетинг, а на 25 март е преназначена за шеф на отдел “Реклама и дигитален маркетинг ”.

Коя е Мирела Желязкова и по какъв метод се появява в държавното сдружение, което управлява стотици милиони?

Тя е на 24 години, израснала е във Велико Търново. Според формалната й биография, е приключила ПМГ “Васил Друмев ”, бакалавър е от ВТУ “Св.Св. Кирил и Методий ” – специалност  “маркетинг ”. Професия – чиновник в мебелна компания.

Според локални източници, офисът на мебелната компания, която е на татко й Боян, се намира врата до врата с офиса на “Младежка наслада ” – съдружие, обвързвано с много любопитна история за половин милион лв., която предизвика голям обществен скандал.

На 1 август 2022 година, в последния работен ден на Радостин Василев като министър, е подписан контракт на „ Младежка наслада ” за 500 000 лв..

Няколко седмици по-късно, служебният министър на спорта Весела Лечева афишира контракта за циничен, дава материалите по него на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Тя уволнява Александър Тодоров и Мирела Желязкова от Български състезателен тотализатор.

За парламентарните избори на 14 ноември 2021 година, Мирела Желязкова е поставена на 13-то място в листата на “Има подобен народ ” във Велико Търново; тя се появява в офиса на новоучредената партия на Слави Трифонов, откакто се е разочаровала от престоя си в редиците на Веселин Марешки.

Фоторепортерите на ПИК изловиха Руди Гела и Мирела да пазарят в столичен мол ризи за новоизбрания народен представител от ППДБ в 49-я парламент. Скоро по-късно Радостин Василев огласи нелегално изработен запис на среднощно съвещание на Народно събрание на “Продължаваме смяната ”, беше заставен да напусне групата на ППДБ и да стане самостоятелен народен представител. По искане на основния прокурор Иван Гешев, Радостин Василев остана без депутатски имунитет и ще бъде съден по член 143 от Наказателния кодекс за “принуда ”, предусещащ до 6 години затвор.

Обява за женитбата на Гела.

Радостин Василев и Мирела Желязков ще встъпят в брак в градината на хотел “Маринела ”, където ще се състои и празненството с родственици и другари.

Кум на младоженците е Александър Тодоров, непосредствен другар на Радостин Василев. За двамата се мълвеше, че ги свързва особена мъжка дружба. Сашо Тотото беше народен представител от “Има подобен народ ” и шеф на спортния тотализатор.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР