На 4 септември около 18:30 ч. на път I-5 /

...
На 4 септември около 18:30 ч. на път I-5 /
Коментари Харесай

Търси се съдействие за установяване самоличността на жертва на катастрофа

На 4 септември към 18:30 ч. на път I-5 / гр. Русе - гр. Велико Търново, в региона на км 3+300, на вход към град Русе, е зародил пътен случай с умрял пешеходец. При оглед на място, осъществен от дежурна оперативна група на полицията, е документирано, че лек автомобил " Шкода Октавия " с лидер на 27 година, румънски жител, движейки се по пътя е блъснал мъж, пресичащ платното за придвижване от ляво надясно. В резултат на удара пешеходецът е умрял на място. На лидера са осъществени инспекции за приложимост на алкохол и за наркотични субстанции и/или техни аналози, които са дали негативен резултат. Причините за ПТП се обясняват в хода на формирано досъдебно произвеждане по разказа на ОДМВР – Русе.

Самоличността на умрелия пешеходец все още не е открита и полицията търси подпомагане от жителите.

Описание: починалият мъж е на забележима възраст към 65-70 години; с обикновено телосложение; с бяла, късо подстригана коса и набола брада; облечен с оранжева тениска, сиво яке, мрачно синьо долнище на анцуг; обут с бели гуменки.

Молбата на проверяващите органи е жителите, които имат прочут или непосредствен с сходно изложение, да алармират на тел. 112 или в най-близкото районно управление (на МВР), за изясняване на самоличността му.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР