На 4 ноември от 18:00 в Grand Mall е кантарът

...
На 4 ноември от 18:00 в Grand Mall е кантарът
Коментари Харесай

Grand Kickboxing Fight Night с професионални двубои К1 за наградите на Grand Mall във Варна

На 4 ноември от 18:00 в Grand Mall е кантарът на шампионата.

На 5 ноември от 18:00 стартират дуелите.

Вход свободен!
Варна има собствен нов шампионат в бойните спортове - Grand Kickboxing Fight Night за купите на Grand Mall. Ударното спортно събитие стартира през днешния ден и ще има своята кулминационна точка на следващия ден, 5 ноември.

Grand Kickboxing Fight Night се провежда от най-големия търговски център в морската столица Grand Mall взаимно с Община Варна, Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, и Спортен клуб “Вокил ”. Входът е свободен! Очаква се събитието да бъде посетено от изявени спортни деятели и общественици.

Официалният Кантар за всички участници е през днешния ден, 4.11., от 18:00 на равнище 2 в Grand Mall.

Двубоите от шампионата стартират на следващия ден, събота, 5.11., в 18:00 още веднъж на равнище 2 в Grand Mall. Ще се проведат общо 9 дуела.

Първата среща ще бъде в жанр фул контакт (всички удари с ръце без бекфист и всички кикове от кръста нагоре). Млади перспективни и към този момент потвърдили се български състезатели ще могат да покажат хубостта на този жанр. Следващите дуели ще бъдат в жанр лоу кик (освен всички техники от предходния жанр има в допълнение удар с крайник над коляното на противника). Умерено по-тежък жанр на кикбокса, изискващ още повече централизация и акуратност на ударите.

Последните дуели ще бъдат в най-тежкия жанр на кикбокса, който е и най-популярен в професионалните вериги - К1 (всички удари с ръце, в това число бекфист и спининг бекфист, всички удари с крайници, даже и под коляното на съперника, удари с колена). Познавачите на бойните спортове ще оценят обстоятелството, че два от дуелите ще се играят без протектори и напълно по професионалния устав на К1 за купата на Grand Mall, спечелилите ще получат и солидна финансова награда.

За всички участници са обезпечени стилни купи, парични и предметни награди от уредниците, които са окуражени с този гръмък шампионат да разпространяват спорта кикбокс.

Главен арбитър на шампионата е Георги Георгиев - ръководител на Съдийската гилдия към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай с най-висока интернационална категория клас А, съдии са Камен Славов - интернационален арбитър клас С, Костадин Костадинов - народен арбитър клас В, Стелиян Кралев - Национален арбитър клас С, Никола Димитров - народен арбитър клас С, Мирослав Захариев - народен арбитър клас С.

Кои са бойците в Grand Kickboxing Fight Night?
В първия професионален дуел Димитър Вълчанов от Спортен клуб " Нефтохимик " излиза против Александър Панайотов от Спортен клуб “Десант ”, Добрич . Димитър Вълчанов е републикански първенец в жанр К1, интернационален първенец, има присъединяване на веригата Pro Fight и победа на Max Fight 51.

Александър Панайотов има 16 победи в актива си на играч. Бронзов медалист е на Европейско състезание за 2021 година, пет пъти първенец, един път вице първенец и два пъти бронзов медалист от държавни шампионати и шампионати, притежател на шампионски пояс от бойната вечер YFK-3. Срещата е в жанр К1, категория до 57 кг.

Във втория професионален дуел Николай Димитров излиза против Мелих Мюмюн .

Николай Димитров e притежател на републикански трофеи по кикбокс - две трофеи във фулконтакт, 5 трофеи в лоу кик, една купа в К1, има и интернационална купа от Козлодуй, където и бил и вице народен първенец, а също и вице балкански и вице европейски първенец за купата в Хърватска през 2021 година Мелих Мюмюн има в кариерата си 15 победи и единствено 5 загуби; три пъти е първенец, четири пъти вице първенец и два пъти бронзов медалист на Държавното състезание и на шампионати в страната. Носител на шампионски пояс от бойната вечер YFK-3 в Пазарджик.

В останалите дуели един против различен ще излязат бойците:

Максимилиан Господинов ( ”Легия ”) против Мартин Цветков ( ”Голдън бойс ”) .

Максимилиан Господинов е четирикратен медалист от Държавното състезание по кик бокс лоу кик и фул контакт, тренира от година и половина в Спортен клуб “Легия ”, Варна, и мечтае един ден да е финалист на Световно състезание. Мартин Цветков е осемкратен първенец на България, има четири първи места от национални шампионати по кикбокс, две първи места от интернационалните шампионати по кикбокс, най-перспективен играч на Републиканско състезание по кикбокс фул контакт в Каварна, най-перспективен играч на Републиканско състезание фул контакт в Козлодуй, най-успешен млад състезател на община Козлодуй за 2019, 2020 и 2021 година Непобеждаван в жанр фул контакт. Категория до 45 кг, 11-12 година, жанр фул контакт.

Виктор Личев ( ”Дрийм ”, Варна) е против Ангел Коцев ( ”Спартак ”, Пазарджик) 13-14 година, в категория до 57 кг.

Венцислав Кондов ( ”Вокил ”) излиза против Александър Стоянов ( ”Нефтохимик ”), категория до 57 кг. Венцислав Кондов ( ”Вокил ”) е троент републикански първенец, втори на Международно състезание в Козлодуй през 2022 година при юноши младша възраст, жанр лоу кик.

Ясен Бирсен ( ”Вокил ”) , който тренира от 2 години и е първенец от Международното състезание в Козлодуй през 2022 година, повторен вицешампион и първенец на церемония YFK, ще излезе против Александър Руменов ( ”ТИМ ”). Категория до 60 кг., жанр лоу кик.

Владимир Костадинов ( ”Дрийм ”) играе против Пламен Минков ( ”ТИМ ”) , категория до 57 кг, ЮСВ, жанр лоу кик.

Станислав Йорданов ( ”Вокил ”) е против Атанас Димов-Алфата ( ”Спартак ”, Пазарджик) , ЮСВ 63,5 кг, жанр лоу кик. Атанас Димов - Алфата е една от младите очаквания на “Спартак ”, Пазарджик, упражнявал е 8 години карате и 2 години кикбокс. Той е държавен първенец по кикбокс в жанр лоу кик, има едно присъединяване в Pro Fight 19 в Пловдив на подгряваща среща, първенец и притежател на пояс от Young Fighters Kickboxing-4, който се организира неотдавна в Пазаджик, вице първенец в жанр К1.

Виктор Ненков ( ”Вокил ”) ще излезе против срещу Диян Димитров ( ”Десант ”) . Виктор Ненков тренира от 2017 година и е 10-кратен републикански първенец и бронзов медалист от Световното състезание през 2022 година и Европейското състезание през 2021 година

Между дуелите градусът на настроението също ще бъде висок с осъществяванията на фолклорен отбор “Дивни танци ” и хип хоп и ърбан денс център “Сreators ”.

Турнирът е с вход свободен за всички варненци и посетители на морската столица.

Още информация открийте в уеб страницата и Facebook страницата на Grand Mall:, и уеб страницата на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР