На 4 март от 13.25ч. на терминал 2 от Дубай

...
На 4 март от 13.25ч. на терминал 2 от Дубай
Коментари Харесай

САМО ВЪВ ФАКТИ: Мандатоносителят на Васил Божков се завръща от Дубай в четвъртък

На 4 март от 13.25ч. на терминал 2 от Дубай ще дойде скандалният Георги Георгиев - Готи. Това заяви самият Георги Георгиев - Готи за ФАКТИ .

Той е ръководителят на партия БНО, чиято партия даде като мандатоносител на Българско лято на Васил Божков.

Фолк изпълнителят Георги Георгиев, прочут с прозвището си Готи, който е и ръководител на " Българско национално обединяване " (БНО), даде регистрацията на партията си за идващите избори на „ Българско лято “.

БНО дава 100% от листите си на „ Българско лято “, стана ясно от представянето на обединението в обществените мрежи.

„ Аз държа на своята дума. БНО постоянно е била партия, която се е борила против статуквото. Именно заради тази причина ние припознаваме задачите на „ Българско лято “, както и поръчката на господин Божков за смяна на политическия модел – нещо, което на този стадий остава единствено на приказки “, акцентира Георги Георгиев.

Припомняме, че той бе претендент за кмет на София на локалните избори през 2019 година, когато нашумя с мото на акцията си – „ Да създадем от тиквата тиквеник за народа “. На изборите той получи 471 гласа, което се равняваше на 0,11% от гласовете. В бюлетината той получи 18-ти номер.

Георги Георгиев издигна Евгения Банева за европейски народен представител на последните избори за Европейски парламент.

Припомняме, че на последните президентски избори през 2016 година партията „ Българско национално обединяване “ издигна Митьо Пищова и Радо Шишарката. За тях гласоподаваха 14 974 души или 0,39%. Лидерът на партията Георги Георгиев-Готи е още артист, режисьор и предприемач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР