На 4 март около 23:20 часа служители на РУ -

...
На 4 март около 23:20 часа служители на РУ -
Коментари Харесай

31-годишен заплаши жена си с убийство и опита да избяга на полицаи

На 4 март към 23:20 часа чиновници на районно управление (на МВР) - Червен бряг са реагирали на сигнал за закани да ликвидиране в село Глава. 32-годишна е декларирала, че мъжът, с който живее на фамилни начала ѝ споделил по телефона, че идва да я убие. Незабавно на адреса са изпратени служители на реда.

На улица в селото те забелязали лек автомобил „ Ваз “ и подали светлинен и звуков сигнал за инспекция. Водачът нараснал скоростта и минал около служебния автомобил. Последвало малко гонене и по-късно при обход на региона нарушителят е открит – 31-годишен.

При осъществената инспекция е изяснено, че ръководи МПС без да има СУМПС в едногодишния период от наказването му по административен ред за същото действие с наказателно разпореждане в действие от 13 август 2022 година. Издаден е ваучър за здравно проучване.

Водачът е отказал инспекция за алкохол с техническо средство " Дрегер - 7510 ". Задържан е за период до 24 часа по ЗМВР. Образувано е бързо произвеждане за закононарушение по член 343 „ в “, ал.2 от Наказателния кодекс. Сезирана е районна прокуратура – Плевен и работата по случая продължава проверяващ служител на реда.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР