На 4 март 70-годишният Майкъл Флор постъпва по спешност в

...
На 4 март 70-годишният Майкъл Флор постъпва по спешност в
Коментари Харесай

Оздравял от COVID-19 получи сметка за над 1 млн. долара за престоя си в болницата

На 4 март 70-годишният Майкъл Флор постъпва по неотложност в болничното заведение в Сиатъл след заразяване с ковид. Два месеца по-късно, на 5-и май, пациентът е изписан от лечебното заведение, само че тъкмо тогава научава и неприятната вест, че би трябвало да заплати над 1,2 млн. $ за медицинските грижи, които е получил през тези два месеца.

Във фактурата, която е с размер 181 страници, в детайли е разказано защо би трябвало да бъде заплатено. От нея излиза наяве, че възрастният мъж е бил настанен в болнична стая, която на ден му е коствала 9736 $. Отделно би трябвало да заплати още 409 000 $ за това, че стаята е трябвало да бъде преобразувана в особено стерилизирано пространство поради естеството на заразяването му. Към сметката му се прибавят и още 82 000 $ за потреблението на респиратор в продължение на 29 дни, както и 100 000 $ за всеотдайните грижи на лекарите, които го върнали към живота, когато той е бил на косъм от гибелта.

Над 427 хиляди са станали жертви на ковид от появяването на епидемията

За благополучие Флор е част от Националната здравна осигурителна стратегия Medicare, която поема разноските на всички възрастни хора над 65-годишна възраст и той няма да заплати нито цент от престоя си в болничното заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР