На 4-годишното момченце, прието в Пирогов с тежки изгаряния, ще

...
На 4-годишното момченце, прието в Пирогов с тежки изгаряния, ще
Коментари Харесай

Майката на 4-годишното дете с изгаряния: Играели са си и са паднали на огън

На 4-годишното момченце, признато в " Пирогов " с тежки изгаряния, ще му бъде направена интервенция. Това съобщи бащата на детето. То беше превозено от Благоевград по неотложност след случая, при който детето се възпламени. Първоначално се появи информация за домашно принуждение, а по-късно - за битов случай по време на игра сред деца. Според шефа на „ Пирогов ” положението на детето е  сериозно.
Прочетете още
„ Бях у дома и готвех, а детето играеше на открито с братчето си. Внезапно видях, че се е запалил. Другото дете сподели, че са си играли с пластмаса и са паднали на огън. Съпругът ми беше на работа, а синът ми плачеше за татко си, който пристигна в Спешното поделение от работа ”, описа пред Нова телевизия майката на детето Мирела.

По думите ѝ брачният партньор ѝ няма никаква виновност за случая, каквато информация се появи в началото. „ Детето доста обича татко си и го търси постоянно. Не използваме бензин. Вкъщи няма такава запалителна течност. Когато видях, че детето гори, незабавно на помощ се притекоха родственици и съседи ”, показва дамата.

Бащата описа, че евентуално децата са си играли с пластмасови бутилки и найлон, които са запалили. Той изрично отхвърли обвиняванията, че е отговорен за случая. Семейството има пет деца, всички са момчета.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР