На 4 февруари президентът Румен Радев официално доверието си от

...
На 4 февруари президентът Румен Радев официално доверието си от
Коментари Харесай

Борисов, Митко от записа, мисирките и лъвовете

На 4 февруари президентът Румен Радев публично доверието си от държавното управление, само че се оказа, че е просрочен с три месеца, защото министър председателят Бойко Борисов е сторил това още през декември. Президентът съобщи, че страната не работи, а министър- ръководителят му напомни, че прокуратурата се интересува от него. Иначе все по този начин в Перник нямат вода, Васил Божков е в ОАЕ, следващият лото милионер театралничи по малкия екран, а медиите се озъртат дали Иван Гешев няма да пусне и други СРС-та.

В прозата на делника обаче прозира още един сюжет, в който герои са министър председателят, " Митко от записа ", мисирките и лъвовете, които поставят новия тръбопровод към Перник (с алена лента) и новият му почетен жител.

Всичко стартира по този начин:

" Аз съм Митко от записа, гласът на втория мъж е изрично на президента ", заяви основният секретар на президента Димитър Стоянов.

Така той самичък се разконспирира като митичния Митко (не че не се знаеше и преди) от публикувания от прокуратурата запис от телефонен диалог сред президента Румен Радев и командира на Военновъздушните сили (ВВС) Цанко Стойков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР