На 4 август във Варна се проведе традиционното предсезонно съвещание

...
На 4 август във Варна се проведе традиционното предсезонно съвещание
Коментари Харесай

Изтеглен бе жребият за новия сезон в Североизточна Трета лига

На 4 август във Варна се организира обичайното предсезонно заседание с представители на футболните клубове от Североизточна Трета лига, по време на което бе изтеглен и жребият за новия сезон.

Работната среща бе ръководена от ръководителя на Зоналния съвет на БФС – Варна Георги Мирчев с присъединяване на секретаря на ЗС на БФС – Варна Пламен Хаджийски, президента на Аматьорската футболна лига Румен Вълков и ръководителят на Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС – Велико Трифонов.

 През сезон 2022/2023 година в Североизточната Трета лига ще вземат участие 15 тима, заради което конкуренцията в тази зона ще стартира със седмица по-късно (13-14 август) спрямо останалите три дивизии от третото равнище на футбола ни.

Участниците в срещата бяха осведомени в детайли с нововъведенията в Наредбата за шампионатите и шампионатите за новото състезание, а всички клубове получиха по 12 висококачествени мачови топки „ Адидас “ с помощта на персоналното подпомагане на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Ето и програмата за I кръг:

Спартак II (Варна) – Волов (Шумен)

Спортист (Генерал Тошево) – Ботев (Нови пазар)

Рилци (Добрич) – Дунав II (Русе)

Черноморец (Балчик) – Доростол (Силистра)

Черно море II (Варна) – Устрем (Дончево)

Септември (Тервел) – Локомотив (Русе)

Лудогорец III (Разград) – Светкавица (Търговище)

Черноломец (Попово) почива
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР