На 4 април Филипините са организирали няколко плавателни съда, които

...
На 4 април Филипините са организирали няколко плавателни съда, които
Коментари Харесай

Китайската брегова охрана: Категорично защитаваме морските права и интереси на страната

На 4 април Филипините са организирали няколко плавателни съда, които са правили противозаконна активност във водите, прилежащи към рифа „ Хоутън “ на островите Нанша в Китай. Китайската брегова защита ги е съпроводила назад в сходство със закона и наредбите, а интервенцията на мястото е била професионална и стандартизирана, това съобщи Ган Ю, представител на бреговата защита.

„ Китай има безспорен суверенитет над островите Нанша и прилежащите им води, в това число рифа „ Хоутън “, а кораби от Филипините не престават да подкопават стабилността в Южнокитайско море, като провеждат медиите да разпалват съзнателно спекулации и да заблуждават обществеността. Казваме публично на филипинската страна, че всевъзможни трикове за нарушение на разпоредбите са безполезни “, безапелационен е представителят. 

 „ Китайската брегова защита, в сходство със закона, постоянно ще ползва правата във водите под юрисдикцията на Китай и уверено ще пази териториалния суверенитет и морските права и ползи на страната “, добави още Ган Ю. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед49515Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед43651Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед92078Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед62298Проф. Николай Витанов: Япония за напредналиКоментарен Поглед22361Зорница Илиева: Фатална загуба на партията на Ердоган на изборите в ТурцияАлтернативен Поглед550812Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед180584Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед139093Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед124097Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92078Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР