На 4 април 2023 г. стартира петото издание на една

...
На 4 април 2023 г. стартира петото издание на една
Коментари Харесай

Bar Masters 2023- да се учиш от най-големите имена в бар културата

На 4 април 2023 година започва петото издание на една от най-популярните за България стратегии за бармани - Bar Masters.

И през тази година форматът, проведен от Кока-Кола ХБК България, ще сплоти барманската общественост в страната, предоставяйки опция на редица професионални бармани да се учат от най-известните и утвърдили се имена в бар културата.

Формата за регистрация за тазгодишното коктейлно премеждие е към момента отворена и до 31 март всички искащи да изпитат своите познания и умения, и да придобият нови такива, имат опция да се включват, попълвайки късата форма за записване на.

Световноизвестни лектори и уважавани български ментори, в продължение на няколко месеца и в границите на четири стадия, ще преведат участниците през серия от провокации, потребни уебинари и завладяващи образования. Тази година участниците ще се впуснат в коктейлно премеждие, съчетаващо на практика и теоретични образования, бармански лагер, работилници в разнообразни градове и планирането на лични pop-up питейни заведения.

 David Rios Bar Masters
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР