На 4, 5 и 6-ти април ще се проведат четвъртфиналните

...
На 4, 5 и 6-ти април ще се проведат четвъртфиналните
Коментари Харесай

Sesame Casino & Sport Купа на България - Кой е фаворита за победител?

На 4, 5 и 6-ти април ще се проведат четвъртфиналните срещи от Купата на България. Започва същинската част от надпреварата и ние през днешния ден ще разгледаме участниците в тези срещи. Този стадий от конкуренцията е подобаващ за насочване кои са любимците.

 

Жребият към този момент беше изтеглен и родните грандове, останали в надпреварата, се разминаха от директен конфликт. Нека да преминем към анализът на идното в спонсорираната от & Sport Купа на България. Надяваме се, че идната информация ще ви бъде от изгода за вашите прогнози.
Между кои тимове ще са срещите?
Двата най-интересни конфликта са Локомотив София - Славия София и ЦСКА София - Черно море. Другите две срещи са Лудогорец - Спартак Варна и Арда - ЦСКА 1948.

За да разгледаме евентуалните шансове на всеки един от тимовете, би трябвало да забележим пътя им до тук за Купата, както и представянето му в последните мачове от шампионата.

Обосновано можем да отделим тимовете на ЦСКА София, Лудогорец и ЦСКА 1948 от останалите. Те окупираха първите три места в шампионата. Чисто статистически, като подготовка, упоритости и дадени поръчки, те сигурно са любимците.

Всичко за Вашата сватба

ЦСКА София стартира офанзивата на Купата с посещение на Гигант Съединение, което приключи с тъждество 1:1 в постоянното време и победа след дузпи. Втората среща беше домакинство на Септември София, което беше извоювано с 2:1. В момента тимът почива на първото място в елитния ни ешелон с 44 точки и 4 победи с 1 тъждество от последните 5 мача. Освен положителното игрово показване, тимът към този момент ще се радва и на публиката си, която неотдавна разгласи че поставя завършек на своя протест. Купата сега е цел №1 на отбора от Българска войска.

Отборът на Лудогорец победи в първия си мач Розова Долина като посетител, а във втория в профил Левски от битката с резултат от 2:1 като хазаин. На второ място е в, единствено с една точка зад ЦСКА. В последните 5 мача има 3 победи и 2 равенства. Отборът прави доста интензивна подготовка, направи селекция с огромен капацитет и разгласи за собствен приоритет спечелването на шампионата.

Що се отнася до тимът на ЦСКА 1948, който е на трето място в шампионата с 36 точки, за Купата в профил тимовете на Севлиево и Берое. Заявката, която са дали, е за квота за присъединяване в
Всичко за Вашата сватба
евротурнирите и идентичен приоритет на Купата и шампионата. Но дали ще имат задоволително, с цел да надделеят на горните два тима? Тяхното показване е по-колебливо.
Другите тимове в ¼-финалите са: Славия Черно Море Локомотив София Спартак Варна Арда.
Спартак Варна, Локомотив София и Арда има по-лек път до тук от останалите отбори и сигурно влизат в този стадий като новобранци в своите срещи за Sesame купата. Железничарите и тимът от Кърджали играят в елита, само че се намират на 8 и 9 място с по 26 точки. Нямат с какво толкоз да се похвалят. Техните старания ще бъдат ориентирани към шампионата и не чакаме кой знае какви подвизи в шампионата за националната купа.

Отборите на Черно море и Славия имат забавна история, що се отнася за Купата, сигурно.

В шампионата също се показват една концепция по-добре от упоменатите в предходната група тимове. В същото време нямат необикновен късмет да реализират нещо огромно там. Проблемът за Черно море обаче е, че ще се изправи против тима на ЦСКА София. Ако има някой тим, който може да продължи с късмет да скапе сметката на любимците, това е отборът от Овча купел. Срещата против Локомотив
Всичко за Вашата сватба
София не би трябвало да е прекомерно предизвикателство.
Към момента няма нещо, което да дава индикации за задаваща се изненада
До срещите има малко под три месеца. Нашата рекомендация е да наблюдавате по какъв начин ще се завърнат от подготовка тимовете на ЦСКА София и Лудогорец. Изходът от шампионата за Купата на България е в техни ръце. От тях зависи дали ще се даде късмет на някой от другите тимове да я завоюва. Турнирът неведнъж е потвърдил, че може да накаже и най-големия гранд, в случай че той го подцени. Ако би трябвало да посочим един тим, който считаме за най-вероятен да победи, то това е този на ЦСКА София. След няколко години на нерешително показване и вътрешни проблеми, наподобява най-сетне имат нужната атмосфера и капацитет да възродят алената приказка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg