На 4.06.2020 Анджелина Джоли празнува своя 45-и рожден ден. Родена

...
На 4.06.2020 Анджелина Джоли празнува своя 45-и рожден ден. Родена
Коментари Харесай

Анджелина Джоли на 45! "Татуировки, белези и кръв – това е, от което съм направена"

На 4.06.2020 Анджелина Джоли чества своя 45-и рожден ден. Родена в Лос Анджелис, Калифорния, в фамилията на Джон Войт и Марчелин Бертран, Анджи има смесена кръв. Дядо й от страна на майка й, е с френско-канадски корени, а баба й - с холандско-немски. Това е и повода да се твърди, че по майчина линия Анджи е потомка на френския крал Филип II, който управлявал от 1180 до 1223 година. Той трансформирал Франция от феодална страна в една от най-силните в Европа.

Още от напълно дребна Анджелина е много своенравна. Докато приятелките й желаят да станат балерини като пораснат, Анджи мечтае да стане... върколак.

На 13 години характерната й хубост и сексапил проличават – огромни очи и плътни устни. Това, което я отличава и до момента като визия. Едни от най-хубавите й функции в киното са Кейт в " Хакери ", Джия в " Джия ", Лара Крофт в " Лара Крофт: Томб Рейдър ", Джейн Смит в " Мистър и мисис Смит ", Злодеида в " Господарка на злото " и други

„ Най-големият подарък, който съм направила на децата си – това е опцията да видят света “, споделя актрисата. Анджелина обожава да пътува и предава тази обич и на децата си. Тя има 6 деца, от които 3 осиновени.
Анджелина Джоли и Брад Пит се споразумяха за децата Така отпада нуждата от правосъден развой
Свободата и зачитането на човешките права е сообено значимо за Анджелина. Анджелина Джоли е специфичен дипломат на Организация на обединените нации по въпросите с бежанците.

През 2016 година тя се разделя с Брат Пит, който е упрекнат в демонстрация на експанзия против едно от децата.

Снимка: EPA

Повече за актрисата и за какво си направи двойна мастектомия и интервенция на яйчниците - четете в ladyzone.bg

Анджелина на 45! Потомка на крал, която покорява със своята женственост (СНИМКИ) Защо актрисата пожелава сама преждевременна менопауза?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР