На 31ви януари, в рамките на специален медиен тест драйв,

...
На 31ви януари, в рамките на специален медиен тест драйв,
Коментари Харесай

Jaguar и Land Rover се впуснаха в истинско зимно приключение

На 31ви януари, в границите на специфичен медиен тест драйв, колите Jaguar XE и Land Rover Discovery Sport демонстрираха своите неоспорими качества в полите на Рила планина. Гостите на събитието се впуснаха в едно снежно предизвикателство и претърпяха безчет завършения с двата страхотни модела на компанията.

Домакин на събитието бе пистата Ice Driving Academy, където медийните представители имаха опция да изпитат удоволствието от едно динамично шофиране върху заледена настилка със стилния Jaguar XE, както и да се хвърлят в зимни офроуд прекарвания с дръзкия Land Rover Discovery Sport. Двата автомобила убедиха техните водачи, че никое премеждие не е недостъпно.

Новият Jaguar XE е с освежен външен тип със модерни дизайнерски линии, въодушевени от спортния F-TYPE. Изцяло новият първокласен интериор е обзаведен с първокласни материали, които вършат салона по-уютен и удобен. XE е най-интелигентният и най-свързаният автомобил на марката до момента. Моделът се предлага с екологични и икономични бензинови и дизелови турбодвигатели.

Клиентите могат да избират сред равнища на съоръжение S, SE и HSE, като всяко от тях е налично и със състезателен образ R-Dynamic. Първото равнище на съоръжение на Jaguar XE в този момент съдържа автоматизирана трансмисия, 18-инчови джанти, електрически кожени седалки, напълно LED предни фарове и задни светлини с нова графика, челен и заден парктроник, камера за назад виждане и помощник за придържане в лентата. Цените на новия Jaguar XE за България стартират от 81 800 лв..

Land Rover Discovery Sport също е претърпял рационализация, при която усещане вършат освеженият дизайн, усъвършенстваният интериор и множеството технологии за същински офроуд до лимита на опциите. Безупречната инженерна направа е много по-ефективна, софтуерно напреднала и по-многофункционална от всеки път. В същото време тя подсигурява сигурност за всички в купето и високо равнище на комфорт.

Новото Discovery Sport се предлага във версии на съоръжение S, SE и HSE, както и в равнище R-Dynamic, което се отличава със сиви алуминиеви джанти, неповторими предни и задни брони и хромирани детайли Shadow Atlas на предния и задния похлупак. Цените на модела в България стартират от 79 790 лв..
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР