На 31 януари се навършиха 111 години от рождението на

...
На 31 януари се навършиха 111 години от рождението на
Коментари Харесай

Духът на Ванга се явява за 111-ата годишнина от рождението и



На 31 януари се навършиха 111 години от рождението на най-голямата ни пророчица Ванга, която не е сред живите към този момент четвърт век. Мнозина обаче настояват, че тя продължава да им оказва помощ даже от оня свят. „ Целия си живот тя го посвети на хората и след гибелта отново ни оказва помощ “, подреждат нейните земляци петричани. Хора, пристигнали да се поклонят в издигнатата от нея църква в местността Рупите, постоянно описват по какъв начин тя им се е явявала насън, приседнала долу, пред черквата, или летяща под купола.

Между тези, които свидетелстват, че именитата ясновидка към момента продължава да избавя, е и актрисата и певица Нона Йотова. Тя постоянно я сънувала и когато феноменалната жена е била още жива. „ Ванга беше още жива, когато отидох насън при нея. По-късно познати, които са били при нея, ми описаха ситуацията там. Оказа се, че напълно тъкмо я бях сънувала. Ванга се опита да ме предизвести да пия една билка срещу инфектиране. И след известно време едвам не починах от перитонит. Оказа се, че точно тази профилактика ми е помогнала да оцелея “, разкрива Йотова в свое изявление. Че Ванга я наставлява насън, удостовери малко преди да почине през предходната година, и дамата датчик Мая Попова, славеща се с дарбата си да предсказва трусове.

Родената в Чечения съветска лечителка с корейски корени Людмила Ким не крие, че и през днешния ден продължава да лекува хората благодарение на пророчицата. През 80-те и 90-те години Ким постоянно гостувала в дома ѝ, където на чаша чай двете обсъждали разликата сред българските и източните тибетски предписания. „ Не единствено насън, аз я виждам всеки ден. Особено когато се молим, тя идва при нас. Когато вършим молебен за нас или други хора, тя също се явява. Вечер също от време на време идва “, разказва изумителни неща приятелката на Ванга. И в случай че се съди по многочислените свидетелства, наподобява, Ким не е единствената, навестявана от духа на феноменалната жена. Шофьорът ѝ Жоро Търнаджиев, който до гибелта ѝ е в най-близкото ѝ обграждане, показа в тв изявление, че 25 години не стопира да я сънува в случай че не всяка нощ, то през вечер. Естрадният артист Панайот Панайотов също наскоро разкри, че Ванга му се присънвала. Той я познавал персонално и няколко пъти е ходил за препоръки при нея, до момента в който била жива. „ Помня я и няма да я не помни в никакъв случай. Имам чувството, че и в този момент, от отвъдното, тя ни дава някакви знаци – на моето семейство, само че не мога да ги схвана. Тя продължава да бъде медиум и от отвъдното, това го знам сигурно. Усещам посредством сънищата, че се пробва да ми дава препоръки, изпраща ми послания. Сънищата са доста ясни знаци за тези, които ги схващат. Много желая да навляза малко в тази материя “, споделя изпълнителят.

„ Може би това, че измислихме ария за нея, ни накара дружно с композитора Димитър Пенев да отидем при нея, с цел да ѝ желаяме позволение да я издадем на плоча. Ходихме в Петрич, запознахме се. Споменът стартира към този момент да избледнява, тъй като минаха доста години, само че ми е доста благ. Много скъпо събитие беше тя и мисля, че и през днешния ден българите не я правят оценка задоволително. Като застанеш в профил на къщичката – извън цялостно с народ, всеки чака реда си. А от вътрешната страна се чува съвсем всичко. Ванга по този начин ги навикваше – хора, които не са ѝ приятни. Някой идва и я пита нещо, а тя стартира да крещи: „ Какво си ми пристигнал тука да ме питаш дали ще се ожениш, или няма, хората за здравето си чакат, марш от тука! “. Направо ги гонеше. Бил съм няколко пъти, много време сме чакали, до момента в който влезем с жена ми “, споделя Панайотов.

retro bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР