На 31-ви май детска градина Слънчице“ отпразнува своя Рожден Ден

...
На 31-ви май детска градина Слънчице“ отпразнува своя Рожден Ден
Коментари Харесай

ДГ„Слънчице“ – Етрополе своя рожден ден

На 31-ви май детска градина „ Слънчице “ отпразнува своя Рожден Ден с прелестно празнично празненство.

За всички деца, ученици на образователното заведение денят се трансформира в същински празник. По случай рождения ден беше проведена празнична стратегия, в която присъединяване взеха децата от 1-ва до 4-та група.

Г-жа Павлина Златарева – Директор на Детска градина „ Слънчице “ откри празника и поздрави прелестните ученици, като им пожела да бъдат здрави, щастливи, усмихнати и все по този начин прелестни.

От името на управлението на Община Етрополе госпожа Росица Иванова- шеф отдел „ Образование, опазване на здравето, обществени действия и туризъм “ прочете Поздравителен адрес от Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров, а за дребните „ слънчица “ бяха зарадвани с вкусни лакомства.

Хубавото празненство бе удостоверение за усърдната и всеотдайна работа на всички работещи в детската градина, за които грижата за децата, с годините се е трансформирала в предопределение. Малчуганите поздравиха присъстващите с прелестни песни и стихове, носещи положително въодушевление. За да отпразнуват своя празник уместно с танци, забавление и нехайно лудуване се погрижиха група аниматори. Накрая пристигна и дълго чакания миг, най сладката изненада бе голямата торта.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР