На 31-ви май 2022 г. ръководството на ПП Русофили за

...
На 31-ви май 2022 г. ръководството на ПП Русофили за
Коментари Харесай

ПП “ Русофили за възраждане на Отечеството“ създаде областна партийна организация в Ловеч

На 31-ви май 2022 година управлението на Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството “, в състав: Николай Малинов – Председател, Валентин Григоров – гл. секретар, Асен Асенов – зам. ръководител по медийната политика, Веселин Найденов – зам. ръководител по организационните въпроси, доктор Юрий Борисов – член на ИБ на НПС, началник на идеологическото направление, доктор Атанас Панчев – член на ИБ на НПС и Пламен Александров – член на НПС, ръководител на Областната партийна организация в гр. Плевен. Делегацията взе присъединяване в учредяването на регионална партийна организация в гр. Ловеч.

В съпътстващата полемика учредителите бяха по-широко осведомени с главните цели и задания на Партията, развиването на Организацията в народен проект, както и с районните провокации, стоящи пред локалните структури. За ръководител на Областната организация на Политическа партия РВО в обл. Ловеч бе определен докторът по стопанска система Илиян Георгиев, бизнесмен и известна социална фигура в гр. Ловеч. На участниците бе раздаден новоизлезлия алманах на Партията „ Документи и позиции “, както и последния брой на вестник „ Квантов преход “, оформящ се като издание на Политическа партия РВО.

Д-р Илиян Георгиев показа на управлението и новия офис на Областната организация на ППРВО в гр. Ловеч.

На 1-ви юни 2022 година доктор Илиян Георгиев, със съдействието на доктор Атанас Панчев, бе провел конференция в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Ловеч. Участваха Н. Малинов, В. Григоров, доктор И. Георгиев, доктор Атанас Панчев и доктор Юрий Борисов.

В експозето си ръководителят на НД „ Русофили “ и ръководител на Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството “ Николай Малинов срещна присъстващите с учредяването на регионалната организация на Партията в гр. Ловеч, както и резултатите от последното му присъединяване в влиятелния интернационален конгрес „ Европа-Азия:Диалог на цивилизациите “.

Д-р Илиян Георгиев, към този момент в качеството си на регионален ръководител на ППРВО, посочи:

„ Аз направих своя избор, тъй като съм уверен, че България е по- мощна дружно с Русия.

Идентифицирам се с концепциите, възгледите и полезностите, които изповядват членовете и симпатизантите на ППРВО.

Съвремието изисква от нас да знаем и да помним корените си, да бъдем непримирими към безродието и несправедливостта и да имаме дейна гражданска позиция. “

( Да отбележим, че доктор Илиян Георгиев НИКОГА ДО СЕГА НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА КОЯТО И ДА Е ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ).

По-скоро от провокиран интерес, от колкото от журналистическа куртуазия, присъстващите, упълномощени от медиите в гр. Ловеч, публицисти, зададоха настоящи въпроси, измежду които бяха:

– Какъв ще е изходът от военната интервенция на Русия в Украйна?

– Кой ще победи и по какъв начин ще се структурира следпобедното пространство?

– Правилна ли е политиката на българското държавно управление към украинските бежанци в България?

Тези и редица други въпроси бяха заложени към участниците в конференцията, на които те получиха удовлетворителни отговори.

Пресконференцията можете да видите тук:
https://www.bta.bg/bg/pressclub/archive-local/lovech/14020
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР