На 31 октомври, в един от дните, когато иновативното пазарджишко

...
На 31 октомври, в един от дните, когато иновативното пазарджишко
Коментари Харесай

Празнично: Ученици от Батаклиев събарят стени и...

На 31 октомври, в един от дните, когато новаторското пазарджишко ОУ " Проф. Иван Батаклиев " ще празнува 70-годишния си празник, в 14 часа неговите ученици ще " съборят " стените на класните стаи и и ще завладяват ул. " Константин Величков ". Всеки клас ще показва разнообразни умения, научи " Пазарджишка Марица ".

И въпреки всичко - не очаквайте рухването на Бастилията, а по-скоро събарянето на стените сред хората. Защото все по-трудно поддържаме връзка между тях очи в очи и все по-лесно вършим това в синтетичната среда на обществените мрежи.

Основно учебно заведение “Проф.Батаклиев ” отбелязва своя празник с една от значимите си хрумвания да покаже по какъв начин учебното заведение поддържа връзка с хората и мястото.Това е една опция за връзка, в която подчертаваме по какъв начин бихме могли да си приказваме с всички и за всичко, споделят преподавателките Калина Янева и Ивана Павлова. - В деня на Народните будители демонстрираме съвременността на книжовните школи по един авангарден метод, в който думите и общуването са опцията да погледнем на хората и разнообразността на квартала, в който се намираме.

Звучи обещаващо! Може и е редно да се одобри и като покана за включване в събитието. Както споделяше Мистър Панорама: " Часът и мястото на събитието към този момент са ви известни ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР