На 31 май Средно училище „Христо Ботев“ ще отбележи своя

...
На 31 май Средно училище „Христо Ботев“ ще отбележи своя
Коментари Харесай

СУ „Христо Ботев“ - Враца ще отбележи празника си с богата програма

На 31 май Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ ще означи своя патронен празник с доста въодушевление и позитивни страсти.
В 13 часа в двора на учебното заведение публично ще стартира честването на патронния празник, а от 14:00 часа ни следва разкриване на виртуална STEM лаборатория по биология, анатомия и здравно обучение, което ще се състои в постройката на учебното заведение.
На тържеството са поканени:
Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий
Красимир Вълчев – Министър на образованието и науката
Янка Такева – Председател на Синдиката на българските учители
Малина Николова – Областен шеф на област Враца
Калин Каменов – Кмет на oбщина Враца
Румен Антов - Председател на Общински съвет - Враца
Галина Евденова - шеф на РУО – Враца
Народни представители и oбщински съветници
Видни дейци и общественици
След формалното разкриване на тържествата, учениците ще премерят сили в разнообразни спортни шампионати, а в обособени в двора на учебното заведение ателиета по ползи ще дават отговор на въпроси, ще предизвикат личните си умения, доказвайки какъв брой знаят. Най-малките ни ученици ще бъдат ангажирани със занимателни игри, уроци за патрона на учебното заведение, на воля ще рисуват. Г-н Виктор Кръстев – шеф на учебното заведение, ще връчи грамоти за издигане престижа на учебното заведение на заслужили учители и отличили се възпитаници.
Тържествената част ще продължи с празнично разкриване на виртуална STEM лаборатория по биология, анатомия и здравно обучение за образование посредством холограмни репрезентации и водосвет-молебен отслужен от Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий. Интериорният дизайн е дело на Ивайло Рацов, а техническото съоръжение – на компания „ Юнион Интерактив “ ООД.
Средно учебно заведение „ Христо Ботев “-Враца е минало, настояще и бъдеще, тъй като продължава да диктува модата в образованието!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР