На 31 март 2023 година в Районен съд -Плевен са

...
На 31 март 2023 година в Районен съд -Плевен са
Коментари Харесай

Поискаха постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за 8 лица, обвинени за трафик на хора

На 31 март 2023 година в Районен съд -Плевен са постъпили от Районна прокуратура -Плевен претенции за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с осем лица, привлечени в качеството си на обвинени по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение „ трафик на хора “. Образувани са осем на брой ЧНД, които са прегледани от избрания за деня дежурен арбитър, на осн. Раздел III, т.1, б.А от Вътрешните правила за систематизиране на делата с ЕИСС в РС-Плевен.

Постановени са избрания, с които във връзка с лицата С.М.С. от гр. Е, А.Д.М. от гр. Л., И.В.Г. от с. Б, Й.Г.Ц. от гр. Е, Б.Б.А от с. Б и Е.Л.М. от гр. Л са взети ограничения за неотклонение „ Задържане под стража “, на лицето Ц.М.Г от гр. Е е взета мярка за неотклонение „ Парична гаранция “ в размер на 2000 лв., а във връзка с М.Н.Д. от гр. С, съдът е оставил без почитание настояването на районна прокуратура - Плевен за взимане на мярка за неотклонение„ Задържане под стража “.

Определенията на съда не са дефинитивни и подлежат на обжалване пред Плевенски Окръжен съд, като при положение на тъжба или митинг, делата са планувани за намерено правосъдно съвещание на 04.04.2023 година от 14:00 часа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР