На 31 декември ще се състои поклонението пред отец Боян

...
На 31 декември ще се състои поклонението пред отец Боян
Коментари Харесай

Поклонението пред отец Боян Саръев ще се състои на 31 декември

На 31 декември ще се състои поклонението пред отец Боян Саръев, който ще бъде заровен в същия ден в двора на църквата " Успение на Света Богородица " в квартал " Гледка " в Кърджали, където той служи през последните повече от 30 години, оповестиха близки на блаженопочиващия духовник за Българска телеграфна агенция.

Припомняме, наричаният " Кръстителят на Родопите " енорийски духовник напусна този свят нощес в локалната Многопрофилна болница за интензивно лекуване (МБАЛ) " Д-р Атанас Дафовски ".

Междувременно в прессъобщение през днешния ден от лечебното заведение прецизират, че Саръев е постъпил за лекуване там на четвърти декември т. година във връзка чернодробно заболяване. След извършено лекуване е изписан на 12 декември и е ориентиран към Университетска клиника в София, откъдето е изписан на 23 декември. Поради внезапно утежняване на здравословното му положение още веднъж е признат на 26 декември в МБАЛ " Д-р Атанас Дафовски " АД. На 27 декември в отделението по упойка и интензивно лекуване настава леталният излаз.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР