На 31 август ще бъде изтеглен жребият за номерата на

...
На 31 август ще бъде изтеглен жребият за номерата на
Коментари Харесай

На 31 август теглят жребия за номерата на партиите за вота

На 31 август ще бъде изтеглен жребият за номерата на партиите, с които ще вземат участие на изборите през октомври,обяви ЦИК. Регистрирани са 24 партии и 7 обединения. Проверките на подадените документи не престават. На 2 обединения и 1 партия документите са върнати. На 4 партии и 1 коалиция инспекциите към момента не са завършили, изясни Росица Матеева.

До 27 август партиите и обединенията могат да заявят промени в състава си. А до 30 август могат да изискат заличаването си. „ Демократична България и Политическа партия не могат да се обединят, само че всички партии от едната могат да се трансферират в другата коалиция”, изясни Цветозар Томов.

В съвсем всички подписки на партии и обединения има покойници, стана ясно от думите на Цветозар Томов.

Той изясни още, че в чужбина ще бъдат разкрити 734 секции, като 559 от тях са изцяло сигурни, а останалите 175 изискват единодушие от приемащата страна и са оповестени под изискване. Секции са разкрити в 61 страни. Страната ни няма да успее да разкрие в Германия всички секции, които желае, тъй като там има ограничаване. Така сънародниците ни там ще могат да гласоподават в 41 секции, отвън консулските служби.

В уеб страницата на ЦИК има графа „ ”, в която всеки гласоподавател може да изпраща въпросите си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР