На 30 юни, шест месеца след окончателния , Великобритания официално

...
На 30 юни, шест месеца след окончателния , Великобритания официално
Коментари Харесай

Във Великобритания гражданите на ЕС са път и половина повече от очакванията на властите

На 30 юни, шест месеца след окончателния, Англия публично завърши акцията за регистрация на жители на Европейски Съюз, живеещи в страната.

Тя разкри факт, който е замайващ за управляващите: тези жители в Обединеното кралство са към един и половина пъти, или съвсем два милиона повече, в сравнение с министерството на вътрешните работи смяташе, оповестява Би Би Си.

До края на май тази година (МВР към момента не е разгласило данни за юни), повече от 5,6 милиона жители на страните от Европейски Съюз, както и на Норвегия, Исландия, Лихтенщайн и Швейцария, са подали заявки за разрешителни за престояване по опростена процедура. Преди това английското Министерство на вътрешните работи смяташе, че в страната живеят почти 3,7-3,8 милиона жители на тези страни.

300 хиляди от тези 5,6 милиона заявки се повтарят, само че даже и след приспадането им, се оказа, че заявките са 1,4 пъти повече от предстоящото от Министерство на вътрешните работи.

Най-вече Министерство на вътрешните работи пропуснало румънците: ведомството смяташе, че във Англия има към 400 хиляди, а до края на март, когато Министерство на вътрешните работи разгласява последната разбивка по страни, бяха подадени 918 хиляди молби.

Вероятно измежду тези румънски жители има доста молдовци, доста от които имат румънски паспорти, само че не е допустимо да се разбере даже приблизителният брой от тях.
 Предупреждение: Трафикантите на хора ще се възползват от Брекзит Предупреждение: Трафикантите на хора ще се възползват от Брекзит
Трафиканти на хора ще се насочат към жителите на Европейски Съюз във Англия, които не са съумели да получат в точния момент право на престояване в...

Но във връзка с поляците - най-голямата група имигранти от Европейски Съюз - Министерство на вътрешните работи съвсем уцели: трябваше да бъде към 0,9 милиона, а заявки бяха подадени от 975 хиляди.

В допълнение към Полша и Румъния, в челната петица влизат три страни на юг от „ остаряла Европа “: Италия (половин милион), Португалия (376 хиляди) и Испания (321 хиляди)

Във Англия се оказаха минимум 245 хиляди литовци и 127 хиляди латвийци.

Според английското Министерство на вътрешните работи на Острова има към 380 000 имигранти от България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР