На 30 юни един от най-великите филмови герои на всички

...
На 30 юни един от най-великите филмови герои на всички
Коментари Харесай

Стартира продажбата на билети за „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“

На 30 юни един от най-великите кино герои на всички времена се насочва на последното си премеждие в Индиана Джоунс и реликвата на ориста – Инди нахлупва иконичната шапка, хваща камшика и се впуска по следите на всесилен артефакт, който разрешава на притежателя си да управлява времето и пространството. От през днешния ден, 9 юни, започва предварителната продажба на билети за кино лентата и най-големите фенове на вездесъщия археолог към този момент могат да подсигуряват мястото си в киносалоните и да бъдат измежду първите, които ще изживеят това паметно събитие на огромния екран.

В ролята на Индиана Джоунс се завръща неподражаемият Харисън Форд, който е безапелационен: Индиана Джоунс и реликвата на ориста е достойният свършек на сагата, който феновете заслужават и който обезпечено ще им „ отвинти главите “. Форд ни води зад кулисите на продукцията в особено видео, в което дружно с режисьора Джеймс Манголд, продуцента Катлийн Кенеди и актрисата Фийби Уолър-Бридж разкриват каква е тайната на „ светкавицата в бутилка “, каквито са изпълнените с доста удивителни моменти и рискове филми за Индиана Джоунс. Дръжте си шапките – най-хубавото следва!

Действието на Индиана Джоунс и реликвата на ориста се развива през 1969 година, когато галактическата конкуренция доближава точката си на шупване. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс (Форд) е угрижен, откакто Американското държавно управление вербува някогашни врагове от Втората международна война, в обезверен опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер (Мадс Микелсен) – някогашен нацист и сегашен член на НАСА, който е забъркан в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и в случай че зависи от Инди – той се впуска в шеметна конкуренция с времето, с цел да попречи на нацистите, а единствената (съмнителна) помощ, на която може да разчита, е на своята кръщелница Хелена (Уолър-Бридж).
Режисьор на Индиана Джоунс и реликвата на ориста е Джеймс Манголд (Логан, Пълно ускорение), който е и сценарист, наедно с дуото Джез и Джон-Хенри Бътъруърт, по облици основани от Джордж Лукас и Филип Кауфман. В функциите са Харисън Форд, Джон Рис Дейвис, Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен, Бойд Холбрук, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс, Томас Кречман, Шонет Рене Уилсън, Оливър Рихтерс и други Продуценти са Франк Маршал, Катлийн Кенеди и Саймън Емануел, а изпълнителен продуцент е Стивън Спилбърг.
Откриваме Индиана Джоунс и реликвата на ориста единствено в кината, IMAX и 4DX от 30 юни, дублиран и субтитриран.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР