На 30 юли 2022 г. различни локации в морската столица

...
На 30 юли 2022 г. различни локации в морската столица
Коментари Харесай

Лятното издание на „Нестле за Живей активно!“ ни кани на плажа във Варна -

На 30 юли 2022 година разнообразни местоположения в морската столица ще се изпълнят с танци, спортни игри и шампионат по плажен волейбол, с цел да предложат на жителите и гостите на Варна един същински целодневен празник на придвижването, въодушевен от самодейността на Нестле за Живей интензивно!

Известни български спортисти, олимпийски медалисти, национали и известни персони, дългогодишни другари на самодейността ще се включат интензивно в празника на придвижването, проведен от Нестле за Живей Активно във Варна на 30 юли, събота.



В допълнение на разнообразните интензивности на плажа, тази година участниците ще могат да вземат участие и в танцови провокации като занимателна и здравословна опция за. Жителите и гостите на Варна ще имат опцията изживеят един занимателен и изпълнен с страсти ден, доста танци, и въодушевление, който ще приключи с обичайния шампионат по плажен волейбол, открит с „ Мач на звездите “.

“Голямата задача на „ Нестле за Живей Активно! " е с непрекъснати старания да оказваме помощ на хората да открият своя метод да бъдат дейни като им предлагаме разнородни други възможности на придвижване, по тази причина ние самите като уредници постоянно сме в придвижване и интензивно работим всяка година да надграждаме самодейността с нови и занимателни оферти. Тази година това са танците, само че те надалеч няма да са единственото предизвикателство за жителите и гостите на Варна. На 30 юли на пясъка в морската ни столица ще е горещо, обещаваме! И каним всички дружно с децата и фамилиите си, с другари и даже с изцяло непознати да се включат и да усетят тръпката от това да се забавляваме здравословно. Движението има доста измерения, елате и открийте своя метод да останете дейни в последната събота на месец юли във Варна. “, приканва Нели Ангелова, управител " Комуникации " Нестле Югоизточен Пазар.



За положителното въодушевление на всички са приготвени и специфични изненади от обичаните марки на, измежду които,, и.

За да се насладите на дейния метод на живот през лятото е значимо да създадем и здравословни привички за поддържане на добра физическа форма. Достатъчната хидратация на организма е първият от тях. Проучванията демонстрират, че средата загуба на вода по време на физическа интензивност през лятото е от 1 до 2 литра на час, като количеството варира според от килограмите, възрастта и интензивността на придвижванията. Затова през летния сезон при топла и влажна среда е целесъобразно да се одобряват не по-малко от 3 литра течности дневно като водата е най-универсалният и здравословен метод да се хидратираме. По време на придвижване в горещо време е добре течностите да не са ледени, а уместно охладени и да се одобряват постоянно в по-малки количества. По време на дейна физическа активност най-точният метод да се обезпечи е да се следи загубата на вода посредством премерване на телесното тегло преди и след подготовка като на всеки 100 g загуба на тегло да се одобряват по 150 ml вода или хидратираща напитка.

Най-голямата самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот „ Нестле за Живей Активно! “ към този момент 17 следващи години работи за промотиране на по-целесъобразно и здравословно всекидневие на българите. Водени от убеждението, че интензивният метод на живот може да бъде опция за всеки, за седма година с поддръжката на Министерство на младежта и спорта и Община Варна, Нестле България провежда събитието „ Нестле за Живей Активно! “ в морската ни столица. „ Нестле за Живей интензивно! Плаж 2022 “ се организира в партньорство с: Лазурен бряг 91, Darik radio, 24 часа, Sportal.bg, Offnews.bg, Dir.bg, Webground, Cosmopolitan, Dsport, Pirin Spring.

Очаквайте повече детайлности скоро и следете къде ще са най-горещите точки във Варна на 30 юли 2022 година във и на уеб страницата на.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР