На 30 септември много потребители на PlayStation 5 се оплакаха

...
На 30 септември много потребители на PlayStation 5 се оплакаха
Коментари Харесай

Sony поправи „технически проблем“, който показваше реклами на PlayStation 5

На 30 септември доста консуматори на PlayStation 5 се оплакаха от появяването на реклами в интерфейса на конзолата — общоприетите фонове на играта бяха сменени с новинарски известия.

Сред такава реклама играчите видяха известие, да вземем за пример за идното стартиране на LEGO Horizon при избиране на иконата Horizon Zero Dawn и видео с присъединяване на разработчиците в тази ситуация на Marvel’s Spider-Man 2:

На 1 октомври, по-малко от 24 часа след появяването на недоволствата, Sony съобщи, че проявлението на реклами в интерфейса е  „ техническа неточност “ и не са създали никакви промени в метода, по който се демонстрират новините на конзолата.

Компанията заяви и за решението на казуса:

„ Техническият проблем, обвързван с функционалността за публични вести на PS5, е позволен. Начинът за обрисуване на гейм новините на PS5 не е претърпял никакви промени “ — направи изказване Sony в обществените медии

Скоро по-късно потребителите във всички райони започнаха да оповестяват за проблеми с PSN — появили са се усложнения с влизането, стартирането на игри, гледането на видеоклипове и закупуването на наличие.

За момента от Sony не са коментирали проблемите с PSN.

Спомнете си, че през днешния ден малко по-рано PlayStation претърпя солиден срив в международен мащаб, при който онлайн игрите и някои функционалности стопираха да работят.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР