На 30 октомври в София, столицата на България, член на

...
На 30 октомври в София, столицата на България, член на
Коментари Харесай

Продължаваме промяната заклеймиха погрома в офиса на ЛГБТИ

На 30 октомври в София, столицата на България, член на Европейски Съюз, се е случило нещо ужасяващо.

Десетина яки и въоръжени мъже, очевидно членове на организация от паравоенен вид, са нахлули в офиса на законно съществуваща неправителствена организация и откакто са нанесли побой, са изпочупили цялото имущество. Вандализмът им е разказан в фотоси и стана обществен от националните малките екрани, както и събитието, че техният фиктивен лидер е бил въоръжен.

Фактът, че главатарят на тази тайфа е претендент за президент само укрепва ужаса от това събитие.

Това се споделя в публична позиция на " Продължаваме промяната ", изпратена до медиите.

Ето какво се споделя още в нея:

Всеки български жител, без значение от пол, вяра, убеждения, физически или душевен ограничавания, или полова ориентировка, би трябвало да бъде предпазен и сигурен в своя дом и офис и неговата персона и имущество не могат да бъдат обект на посягане. Затова ясно настояваме:

Да бъде направено нужното от българските управляващи за неотложно снемане на имунитета на предводителя на тази тайфа!

Да бъдат неотложно задържани и обществото да бъде обществено осведомено с дейностите против останалите членове на тази проведена незаконна група!
Българската прокуратура, която редовно отхвърля да застане в отбрана на българските жители против грабежите и кражбите, най-малко да направи нужното за застане в отбрана на тяхната сигурност.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР