На 30 октомври миналата година е заснел последното си предаване

...
На 30 октомври миналата година е заснел последното си предаване
Коментари Харесай

Потвърдено: Ето защо Михаил Билалов е аут от "Стани богат" и какъв пръст има в това Ники Кънчев!

На 30 октомври предходната година е снимал последното си предаване като водещ на " Стани богат " Михаил Билалов. С него той дефинитивно се разделя с формата за познания, а на мястото му се връща първият водещ на предаването - Ники Кънчев.

Новината е доказана публично, а Билалов ще можем да го гледаме на екран най-малко до март, тъй като сниманите епизоди занапред ще се излъчват. Това е хубава новина за феновете на артиста, които не са по никакъв начин малко, в противен случай. Масово феновете харесват повече Билалов, в сравнение с Кънчев - потвърждавайки, че наподобява надалеч по-уравновесен, спокоен и образован от сътрудника си.

Е, Билалов не е уволнен от медията и това е реалност. Причината за напускането му се оказа даже добра за него - претрупан график с работни задължения, филми и даже турне в Щатите. За Америка той отпътува скоро и ще остане там цели два месеца. После пък се връща тук и стартира фотоси по нови кинопродукции, които са няколко на брой. Ясно е, че няма по какъв начин да съчетава всичко и да се натовари с пет дини под една мишница.

Ники Кънчев бил по този начин благополучен, че са го поканили още веднъж, че единственият пръст, който има в напускането на Билалов, е да пусне новината и да се раздуха по-бързо из страната.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Михаил Билалов Ники Кънчев СТани богат предаване Америка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР