На 30 ноември в зала 1 на НДК продуцентска компания

...
На 30 ноември в зала 1 на НДК продуцентска компания
Коментари Харесай

Наближава мащабният концерт на Орлин Горанов и Акага - "Споделено"

На 30 ноември в зала 1 на НДК продуцентска компания Смайлс мюзик ще показа огромен концерт на Орлин Горанов и Акага, споделен с Трио Тринити, Destiny Quarter и доста други.

Елегантният жанр, финес и безпределно топъл глас на Орлин Горанов ще се съчетае с неповторимото звучене на фънк групировката Акага, които дружно ще зарадват публиката си с една смела и съвременна интерпретация на най-популярните им песни, аранжирани особено за плана от Ясен Велчев. По време на концерта ще звучат стилове като джаз, фънк, евъргрийн и поп, изпълнени онлайн.

На 30 ноември сцената ще побере и други забележителни актьори. Беквокалите ще бъдат изпълнени от чаровните девойки от Трио Тринити. Трите извънредно надарени млади певици са възпитанички на Националната музикална академия „ П. Владигеров " и стартират кариерата си като част от фънк бандата „ Сол Бемол ".



В особено квалифицираната камерна част на концерта ще се включат Destiny Quartet. Четирите красиви и атрактивни девойки ще очароват публиката с богатия си репертоар от съвременни аранжименти на типичен творби, кино шедьоври и етно претекстове. Силните им композиции в композиция с съвършените им осъществявания ги трансформират в конкуренция на някои от най-хубавите квартети от европейската музикална сцена.

„ Споделено " ще показа още посетител музиканти, това са Цветан Недялков (китара), Ясен Велчев (клавишни инструменти) и Денис Попстоев (саксофон).



В зала 1 на НДК ще забележим група Акага в цялостния ѝ състав - Красимир Куртев (бас, вокал), Иво Казасов (тромпет, вокал), Георги Велев (тромпет, вокал), Красимир Кирилов-Джоджо (тромбон, вокал), Димитър Митев-Дънди (барабани), Петър Главанов (китари), Калин Петров (клавишни).

Билети за концерта на Орлин Горанов и Акага на 30 ноември в зала 1 на НДК на цени от 30 до 95 лева може да намерите в мрежата на Eventim.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР