На 30 ноември ще направя юбилеен концерт, който не съм

...
На 30 ноември ще направя юбилеен концерт, който не съм
Коментари Харесай

Дичо: Музиката не може да старее, музиката е вечна

„ На 30 ноември ще направя юбилеен концерт, който не съм правил до момента. На рождения ми ден ще е безусловно, тъй като той е на 1-ви декември. Ще преминем от концерта в него. Искам да го фотографирам. Поканил съм всички мои дуетни сътрудници в последните 25 години. В концерта ще вземат участие доста от нашите известни реализатори. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ артистът и музикант Дичо.
Обединил съм всичката музика в едно. С доста поп музиканти, рапъри. Започнах с Ъпсурт през 2005-а. Ще събера всички – 100 кила, Spens, Део, Лео, Играта, Тома, Лора Караджова, Поли Генова, Теди Кацарова, Гери Николаева. Краси от АКАГА. Голям музикален ваучър ще създадем.
Дичо, музикант и артист

„ В event център-а на ул. Пиротска картината е доста добра, светлините, там ще го създадем. Там е сниман и клипа на „ След съня “, изясни Дичо.

„ Не се споделя какъв брой години сме на сцена, тъй като сме на сцена и повече от 30 години. Музиката не може да старее, музиката е безконечна. Но ти самият придобиваш различен тип. Ставаш по-бял. И въпреки всичко още имам почитатели деца, които ме слушат. Този концерт ще става и за деца “, добави артистът.

„ За момента съм доста благополучен от живота. Имам си фамилията, децата. Мисля, че добре съм си приключил работата за 50 години. Лятото пребивавам на каравана – 6 месеца. Заедно сме с децата. Това са годините, в които съм с тях и съм благополучен “, показа още той.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР