На 30 ноември Криси Тейгън сподели в свое story в

...
На 30 ноември Криси Тейгън сподели в свое story в
Коментари Харесай

Криси Тейгън си взе душ за първи път от два месеца, а причината ще разбие сърцето ви

На 30 ноември Криси Тейгън показа в свое story в Instagram, че е взела душ за първи път от два месеца:

"Използвах единствено и само ваната, тъй като не можех да заставам под душа. Буквално нямах физическата опция за това. Сега се усещам доста, доста добре. "

Използва опцията да благодари за всички благи пожелания за рождения ѝ ден и да направи смела и прочувствена равносметка за трагичните събития, които раздрусаха фамилията ѝ през последните месеци.

След като през август оповестиха, че чакат трето дете, . Двойката заяви тъжната вест в Instagram, като по-рано Криси показа за настаняването си в болница поради кървене:

„ В потрес сме и изпитваме дълбока болежка, за която единствено сме чували, такава болежка, каквато в никакъв случай до момента не сме изпитвали. Не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебето нужните му течности, макар многото торбички с кръв. Просто не беше задоволително “, написа Тейгън в дълга и прочувствена изповед в обществената мрежа, където разгласява и няколко черно-бели фотоси от болничното заведение.

Спонтанният аборт е прекарване, което не би трябвало да се пренебрегва в публичното пространство и е част от действителността за доста двойки. По тази причина самата Криси събира храброст и споделя детайлности за този мрачен интервал от живота си в обява за:

"След като прекарах няколко денонощия в болничното заведение, лекарят пристигна при мен и ми сподели, че е време да се сбогувам. То нямаше да оцелее, а в случай че продължавах по този начин, и аз нямаше да мога. Опитвахме се да го спасим с непрекъснато преливане на кръв от моето тяло, само че нямаше никакъв резултат, като че ли не бях направила безусловно нищо за него.

Една вечер ме уведомиха, че на сутринта всичко ще завърши. В началото плаках малко, по-късно бях разтърсена от мощни консулвии, като че ли тъгата в сърцето ми не ми позволяваше да си поема мирис. Дори в този момент, до момента в който пиша тези редове, претърпявам още веднъж всичко това. "

Криси Тейгън въпреки всичко намира сили да продължи напреди да преоткрие близостта и привързаността към обичаните си хора:

"Казват, че прекарване като това оставя дупка в сърцето ти. Да, в действителност такава дупка има, само че тя е изпълнена с обичта на нещо, което обичам с цялото си сърце. Тя в действителност не е празна, тя е цялостна. "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР